girona.cat
La situaciķ d’excepcionalitat ha obligat a tancar tots els equipaments i cancelˇlar o ajornar totes les activitats presencials per prevenir la propagaciķ del COVID-19. Consulteu les xarxes i els webs dels equipaments per a més informaciķ.

Estades solidāries - Fira d'entitats i experičncies

El Rodamķn - 10č cicle de tallers de mobilitat internacional

Tipus:Taller
Data:Acte ja realitzat
Lloc:L'Estaciķ Espai Jove
Preu:Gratuīt

T’has plantejat fer un voluntariat internacional a l’estiu? Has pensat a participar en alguna estada solidāria? T’agradaria cončixer en persona algunes de les organitzacions de les nostres comarques?

A la Fira d’Entitats que es celebrarā a L’Estaciķ Espai Jove podrās cončixer diferents entitats que organitzen camps de treball, voluntariats i estades solidāries; i alhora, els diferents canals que hi ha per trobar accions que s'adeqüin al que estās buscant.
La jornada consistirā en una trobada entre les diferents entitats, persones voluntāries que han fet estades amb aquestes entitats i d’altres, i persones joves amb ganes de viure una experičncia de voluntariat.


Jornada a cārrec de L’Estaciķ Espai Jove i la Coordinadora d'ONG Solidāries de les Comarques Gironines i l'Alt Maresme (CeDRe), Azahara, Nousol, ECCIT, SCI, COCAT, SETEM, Enginyeria Sense Fronteres, SOARPAL i Kuskaya.

© Ajuntament de Girona | Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA - 972 419 010| Contacte | Mapa del web