girona.cat

Creativitat i innovació turística en l'àmbit del 'Mindful Travel'

Com innovar cap al turisme conscient amb Edgar Tarrés

Experiència LabGi!
Tipus:Xerrada
Data:
Acte ja realitzat
Lloc:Centre Cultural La Mercè
Preu:Gratuït

El 'Mindful Travel', o turisme conscient, és una modalitat de turisme centrat en la qualitat de vida i la transformació de les persones i les destinacions que busca l'equilibri intern i amb l'entorn. Innovar en aquest àmbit no és només crear nous productes turístics per respondre a una demanda creixent d’activitats d’oci conscient, es tracta de buscar l’essència – de les persones i de les destinacions- i transformar-les. El 'Mindful Travel' busca un impacte en la persona més enllà del seu temps de vacances, una nova forma de viatjar per aprendre a viure diferent el dia a dia un cop tornem a la rutina. És un nou concepte de turisme amb molt camp per recórrer i desenvolupar, per això cal creativitat i noves formes de pensar, per innovar i connectar aspectes com l’equilibri físic i mental, el turisme sostenible i el contacte amb la tradició i cultura local, entre d’altres.

Sessió a càrrec d’Edgar Tarrés, director del Postgrau de Turisme i espiritualitat de la Fundació UdG i professor de 'mindfulness', benestar i creativitat. Fundador de Mindfulkit.

Sessió dirigida a persones interessades en conèixer què és el 'Mindful Travel', i persones emprenedores interessades en com orientar un negoci turístic cap aquesta nova tendència o promocionar productes i destinacions centrades en el benestar físic i mental i l’equilibri amb l’entorn. L'assistència a la sessió és gratuïta però cal inscripció prèvia contactant amb Girona Emprèn. Places limitades.

Aquest jornada s’organitza en el marc de l’Experiència LabGi!, un projecte d’innovació oberta impulsat per Girona Emprèn de l’Ajuntament de Girona per cocrear solucions a un repte real plantejat per l’empresa Eventis, i en col·laboració amb AENTEG i un ajut econòmic de la Diputació de Girona.

Dia i hora: Dimecres, 18 de setembre de 10 a 13 h. Durada: 3 hores. Formació a càrrec de: Edgar Tarrés. Ho organitza: Girona Emprèn amb el suport de Diputació de Girona

© Ajuntament de Girona | Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA - 972 419 010| Contacte | Mapa del web