girona.cat

El bagul de la música tradicional

Tipus:Espectacle
Data:
Acte ja realitzat
Lloc:La Marfà
Preu:Gratuït

El bagul de música tradicional és alhora un espectacle i un taller familiar per donar a conèixer quins són alguns dels instruments tradicionals més coneguts del Pirineu i la resta de Catalunya. Durant aquesta estona escoltarem, per exemple, el so de la gralla, el flabiol, el pandero quadrat, les ocarines o l’acordió, i cantarem plegats tonades occitanes i catalanes, aprendrem què vol dir caixa de ressonància o la importància de la vibració per aconseguir el so i ballarem conjuntament les danses més animades del territori.

A càrrec de Duo Daura, un projecte que neix l’any 2012 amb el propòsit de buscar noves sonoritats d’arrel amb l’acordió, la gralla i altres instruments de vent tradicionals, per donar a conèixer la música tradicional del Pirineu. Està format per Pilar Planavila, acordionista, compositora de cançons infantils i musicoterapeuta, i Ivan Caro, dinamitzador social i cultural, músic folk, professor de gralla i flabiol i mestre de danses.

A càrrec de: Duo Daura (Pilar Planavila i Ivan Caro). Concert familiar: recomanat a partir de 6 anys. Aforament limitat: cal fer inscripció prèvia per reservar entrada. es entrades es recolliran el mateix dia de l'espectacle a partir d'una hora abans de l’inici. Les entrades que no es recullin amb una antelació de 15 minuts a l'inici del concert es repartiran entre les persones inscrites en llista d'espera

© Ajuntament de Girona | Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA - 972 419 010| Contacte | Mapa del web