girona.cat

Gestió i organització de festivals i esdeveniments musicals

Tipus:Jornada
Data:
Acte ja realitzat
Lloc:La Marfà
Preu:20 €   |   35 € (amb dinar)

ACTIVITAT POSPOSADA: NOVA DATA 14 DE DESEMBRE

Jornada de formació adreçada a organitzadors de festivals, promotors i altres professionals del sector de la música. S’abordaran diferents àmbits tècnics i legals: gestió ambiental dels esdeveniments, acollida de col·laboradors i voluntariat, i indicadors d’impacte social.

10 h Acreditacions i benvinguda
10.30 h “Acollida de col·laboradors i voluntariat. Marc legal i aplicació” amb Rosa Gironés, sòcia treballadora de Consultoria Coop de mà SCCL, assessora d’organitzacions d’economia social i experta en gestió jurídica-fiscal.“
12.45 h Impacte social i indicadors quantitatius” amb Jordi Oliva, investigador universitari en festivals de música per la UOC.
15.45 h “Gestió ambiental d’esdeveniments musicals” amb Sergio Merino (Arco y Flecha)

Durant la jornada hi haurà els showcases de Criatures i Gaspar, formacions del Programa d’acompanyament artístic de l’Espai Marfà, i un dinar a peu dret per a tots els assistents (prèvia reserva).

Ho organitza: Associació Xàfec, Xarxa de festivals de música de Catalunya, i Espai Marfà. Hi col·labora: Casa de la Música del Gironès i Grup Enderrock. Amb el suport de: Departament de Cultura. Generalitat de Catalunya. .

© Ajuntament de Girona | Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA - 972 419 010| Contacte | Mapa del web