girona.cat

Eines per millorar l’efectivitat personal

Curs Forma't en...

Tipus:Curs
Data:
Acte ja realitzat
Lloc:Girona Emprèn
Preu:Gratuït

T'interessa si... vols aprendre a obtenir el màxim rendiment dels teus recursos personal i millorar les teves competències emprenedores.

En una primera sessió, a través d’exemples i exercicis pràctics, es treballarà, entre d’altres, l’autoconfiança, la gestió de la por, la motivació i el canvi personal. L’objectiu de la sessió és que apliquis de forma immediata els aprenentatges adquirits. En la segona sessió analitzarem l’experiència i els resultats obtinguts amb les noves eines personals, així com els dubtes i limitacions amb que t’has trobat.

L'assistència a la sessió és gratuïta però cal inscripció prèvia contactant amb Girona Emprèn. Places limitades. Les accions que duu a terme el servei Girona Emprèn estan realitzades amb el suport del Departament d’Empresa i Coneixement i el cofinançament, en un 50%, pel Programa Operatiu 2014-2020 del Fons Social Europeu, en el marc de l’objectiu d’inversió en creixement i ocupació.

Dia i hora: Dimarts, 11 i 18 de juny de 9.30 a 13.30 h. Durada: 8 hores. Sessió a càrrec de: AAna Ventosa, coach i formadora especialitzada en desenvolupament personal. Ho organitza: Girona Emprèn amb el suport del Departament d'Empresa i Coneixement i el cofinançament del FSE

© Ajuntament de Girona | Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA - 972 419 010| Contacte | Mapa del web