girona.cat

Cinema i... Acció!!!

Presentació del curtmetratge L’elixir de la saviesa resultat d'aquest casal d'estiu

Tipus:Presentació
Data:
Acte ja realitzat
Lloc:Cinema Truffaut
Preu:Gratuït

Durant el mes de juliol 20 nois i noies es van convertir en directors, guionistes, productors, actors i editors de cinema. Amb l'ajuda de professionals que els van ensenyar tots els secrets del món del cinema van realitzar el seu propi curtmetratge.

En aquesta sessió estrenarem el curtmetratge resultat d'aquest taller.

L’elixir de la saviesa un curtmetratge dels participants del taller de realització “Cinema i... Acció” (Girona, 2020) 14 minuts. Diu la llegenda que existeix un elixir de la saviesa amagat en algun racó del Barri Vell de Girona. Qui el trobi tindrà el poder de saber-ho tot. Un grup de nois i l’altre de noies d’una classe de quart d’ESO d’un Institut de la ciutat començaran a investigar per separat la manera de trobar-lo. Però potser fer-ho en dos grups diferents no és la millor idea ni la millor opció.

Entrada: lliure Assistència màxima: 60 persones per tal de garantir la distància de seguretat interpersonal entre totes les persones assistents. Assignació de places: per estricte ordre d'arribada. *Serà obligatori l'ús de mascareta i la higiene de mans amb gel hidroalcohòlic. Organitza: Museu del Cinema i Ajuntament de Girona. Regidoria de Joventut. Col·labora: Cinema Truffaut

© Ajuntament de Girona | Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA - 972 419 010| Contacte | Mapa del web