girona.cat

Club Emprèn

Aplicant el clown al món de l'empresa

Club Emprèn
Tipus:Trobada
Data:
Acte ja realitzat
Lloc:Girona Emprèn
Preu:Gratuït

Una sessió de 'networking' per descobrir, a través del món del clown, com desenvolupar allò genuí i propi de cadascú de nosaltres i de la nostra empresa.Transmet des de la teva essència i aconsegueix un missatge clar, transparent i poderós. El Club Emprèn és un espai per a compartir experiències amb emprendedors i emprenedores com tu. Els membres del club tenen oportunitat en aquestes sessions de trobades presencials on poden compartir experiències i dubtes, generar solucions i propostes. L'assistència a la sessió és gratuïta però cal inscripció prèvia contactant amb Girona Emprèn. Places limitades.

El Club Emprèn és una iniciativa dels punts de suport de l'emprenedoria de Girona, Celrà, Vilablareix i Salt. Les accions que duu a terme el servei Girona Emprèn estan realitzades amb el suport del Departament d’Empresa i Coneixement i el cofinançament, en un 50%, pel Programa Operatiu 2014-2020 del Fons Social Europeu, en el marc de l’objectiu d’inversió en creixement i ocupació.

Dia i hora: Dijous, 16 de maig de 16 a 18 h. Durada: 2 hores. Sessió a càrrec de: Rafel Sànchez, clown i impulsor de Creativita. Ho organitza: Girona Emprèn amb el suport del Departament d'Empresa i Coneixement i el cofinançament del FSE.

© Ajuntament de Girona | Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA - 972 419 010| Contacte | Mapa del web