girona.cat

Els autocontrols necessaris en establiments alimentaris

A Girona EmprŔn parlem de...

A Girona EmprŔn parlem de...
Tipus:Xerrada
Data:Acte ja realitzat
Lloc:Girona EmprŔn
Preu:Gratu´t

Si tens un bar, un restaurant, una fleca, una fruiteria o qualsevol altre negoci de productes alimentaris, cal que coneguis el Reglament CE 852/2004 relatiu a la higiene dels productes alimentaris.

Amb aquesta sessiˇ informativa sabrÓs a quŔ t’obliga la normativa vigent, quŔ sˇn els autocontrols i quina formaciˇ han de rebre els manipuladors d’aliments. Et presentarem les eines oficials per gestionar millor la seguretat alimentÓria al teu establiment i et proporcionarem un Test d’Autoevaluaciˇ per valorar-ne el grau de compliment actual.

Sessiˇ a cÓrrec d’Ainhoa Callizo Grau, Llicenciada en Biologia, experta en seguretat alimentÓria i directora de C˛dex Formaciˇ (http://www.codexformacio.org/)

Sessiˇ dirigida a persones emprenedores amb una idea de negoci o que tenen una empresa en funcionament amb tres anys d'antiguitat. L'assistŔncia a la sessiˇ Ús gratu´ta per˛ cal inscripciˇ prŔvia contactant amb Girona EmprŔn. Places limitades.

Les accions que duu a terme el servei Girona EmprŔn estan realitzades amb el suport del Departament d’Empresa i Coneixement i el cofinanšament, en un 50%, pel Programa Operatiu 2014-2020 del Fons Social Europeu, en el marc de l’objectiu d’inversiˇ en creixement i ocupaciˇ.

Dia i hora: Dimecres, 8 de maig de 16 a 18 h. Durada: 2 hores. Formaciˇ a cÓrrec de: Ainhoa Callizo Grau. Ho organitza: Girona EmprŔn amb el suport del Departament d'Empresa i Coneixement i el cofinanšament del FSE

© Ajuntament de Girona | Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA - 972 419 010| Contacte | Mapa del web