girona.cat

Els autocontrols necessaris en establiments alimentaris

A Girona Emprèn parlem de...

A Girona Emprèn parlem de...
Tipus:Xerrada
Data:
Acte ja realitzat
Lloc:Girona Emprèn
Preu:Gratuït

Si tens un bar, un restaurant, una fleca, una fruiteria o qualsevol altre negoci de productes alimentaris, cal que coneguis el Reglament CE 852/2004 relatiu a la higiene dels productes alimentaris.

Amb aquesta sessió informativa sabràs a què t’obliga la normativa vigent, què són els autocontrols i quina formació han de rebre els manipuladors d’aliments. Et presentarem les eines oficials per gestionar millor la seguretat alimentària al teu establiment i et proporcionarem un Test d’Autoevaluació per valorar-ne el grau de compliment actual.

Sessió a càrrec d’Ainhoa Callizo Grau, Llicenciada en Biologia, experta en seguretat alimentària i directora de Còdex Formació (http://www.codexformacio.org/)

Sessió dirigida a persones emprenedores amb una idea de negoci o que tenen una empresa en funcionament amb tres anys d'antiguitat. L'assistència a la sessió és gratuïta però cal inscripció prèvia contactant amb Girona Emprèn. Places limitades.

Les accions que duu a terme el servei Girona Emprèn estan realitzades amb el suport del Departament d’Empresa i Coneixement i el cofinançament, en un 50%, pel Programa Operatiu 2014-2020 del Fons Social Europeu, en el marc de l’objectiu d’inversió en creixement i ocupació.

Dia i hora: Dimecres, 8 de maig de 16 a 18 h. Durada: 2 hores. Formació a càrrec de: Ainhoa Callizo Grau. Ho organitza: Girona Emprèn amb el suport del Departament d'Empresa i Coneixement i el cofinançament del FSE

© Ajuntament de Girona | Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA - 972 419 010| Contacte | Mapa del web