girona.cat
La situació d’excepcionalitat ha obligat a tancar tots els equipaments i cancel·lar o ajornar totes les activitats presencials per prevenir la propagació del COVID-19. Consulteu les xarxes i els webs dels equipaments per a més informació.

Imatges ocultes

Pere Sicília

Tipus:Exposició
Data:Acte ja realitzat
Lloc:Centre Cultural La Mercè
Preu:Gratuït

Pere Sicília es un fotògraf que ha vinculat sempre disseny i fotografia. Ha estat un professional reconegut que, durant tota la seva trajectòria professional, s’ha dedicat als seus clients. Ha escoltat les seves necessitats per a poder-les plasmar en imatges de gran qualitat que representessin de manera realista el seu producte.
En aquesta exposició́ no te la necessitat de mostrar-nos la realitat tal com es, sinó que ens presenta unes imatges desbordants de creativitat i lliures d’imposicions comercials. Autentiques obres d’art per a fer- nos oblidar del mètode: fotografia o no? Tant se val. Podríem convenir que, des d’un punt de vista estètic, son pintures. I per que no? Ens importa la tècnica o el resultat?. La paraula fotografia ve del grec que, etimològicament parlant, vol dir escriure amb la llum. Vet aquí́ doncs que en Pere es converteix en un pintor, que amb el seu pinzell (la càmera) i els seus olis (la llum) “pinta” la seva obra: unes imatges dins d’unes imatges, que compactades en resulten unes peces de gran cromatisme, de composició́ ben equilibrada, amb dosis d’abstracció́ que ens porta a la poesia tot i que a vegades també́ s’hi escola alguna figura fugissera que dona dimensió́ a la imatge. 

Autor: Pere Sicília. Ho coordina: Manel Bayo. Ho organitza: Escola Municipal d'Art.

© Ajuntament de Girona | Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA - 972 419 010| Contacte | Mapa del web