girona.cat
La situaciķ d’excepcionalitat ha obligat a tancar tots els equipaments i cancelˇlar o ajornar totes les activitats presencials per prevenir la propagaciķ del COVID-19. Consulteu les xarxes i els webs dels equipaments per a més informaciķ.

Derives de la Mediterrānia. Art, literatura i cultura del Mare Nostrum

Erika Bornay, Pere Parramon, Laura Cornejo, Rafael Argullol

Derives de la Mediterrānia
Tipus:Conferčncia
Data:Acte ja realitzat
Lloc:Centre Cultural La Mercč
Preu:Gratuīt

Amb aquest cicle ens endinsem en les derives i reflexions culturals que ofereix la mar Mediterrānia. L'art i la literatura han reflectit des de l’antigor la seva condiciķ d’espai d'intercanvi, forjant un poderķs imaginari que avui fa del mític Mare Nostrum el centre d’alguns dels debats i reptes de la contemporaneītat. Ens hi submergim des de quatre mirades diverses i transversals.
Aquest sicle s’emmarca en les activitats complementāries del Festival MOT.

PROGRAMA

13 de marį
“La Mediterrānia i la joie de vivre”, a cārrec d’Erika Bornay

20 de marį
“La idea del Mediterrani i la postura artística contemporānia: de la revisitaciķ d'un imaginari cultural a la conscičncia del pes de les aigües”, a cārrec de Laura Cornejo

27 de marį
“De l’estatuāria antiga a la performance: pervivčncia dels models mediterranis d’humanitat i divinitat”, a cārrec de Pere Parramon

3 d’abril
“Imatge i mite del Mediterrani”, a cārrec de Rafael Argullol

Ho coordinen: Laura Cornejo i Pere Parramon. Ho organitza: Escola Municipal d’Humanitats. Imatge del cicle: IEX Cosmonauta, "Anthropocene's Odyssey" (detall, 2018). Inscripciķ gratuīta enviant un email a emhu@ajgirona.cat amb el nom, el número de persones que assistiran i el nom i dia de l'activitat. Un cop finalitzat el cicle l'organitzaciķ us convidarā a respondre una enquesta de valoraciķ de l'activitat. Places limitades.

© Ajuntament de Girona | Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA - 972 419 010| Contacte | Mapa del web