girona.cat

Tahi

Concert familiar amb Magam

Tipus:Concert
Data:
Acte ja realitzat
Lloc:Espai Marfà
Preu:Gratuït

La Tahi està envoltada d’amics, però de cop i volta se sent sola. Per entendre què li passa, haurà d’endinsar-se en un viatge interior a través de set notes musicals i set colors. La Tahi s’enfrontarà a les seves pròpies pors per descobrir la seva fortalesa interna i les seves capacitats amagades, de les quals no n’era conscient. La música, els colors i una sèrie d’objectes que va trobant, guiaran la Tahi en una aventura plena d’emocions, màgia i diversió. Els músics i fins i tot el públic, ajudaran activament a la Tahi a resoldre els conflictes i a arribar al final del seu camí.

Tahi és un mot maorí que fa referència la unitat i la connexió entre totes les coses. De vegades només cal que algú encengui una petita espurna per ajudar-nos a trobar la nostra força i creativitat internes. Tocant una sola corda, resonen totes les altres! I és així com aquest espectacle ha estat creat. La música, el cant i el moviment són llenguatges universals que ens fan sentir part d’un tot. Tots som Tahi.


A càrrec de Magam.
Intèrprets: Joan-Pau Chaves, piano i teclats; Nerea de Miguel, moviment, cant, violoncel; Vega Montero, electronics, contrabaix; Dani Pulmón, beatbox; Marta Vila Boy, piano, teclats, ukelele, melòdica.

Creació i direcció artística: Magam
Dramatúrgia: Nerea De Miguel
Moviment escènic: Toni Viñals
Música: Magam
Direcció musical i arranjaments: Joan-Pau Chaves
Disseny de llums: August Viladomat
Il·lustracions projecció: Marina Durany

A càrrec de: Magam. Concert familiar: recomanat a partir de 3 anys. Aforament limitat: cal fer inscripció prèvia per reservar entrada. Cal fer una inscripció per a cada assistent major de 2 anys. Les entrades es recolliran el mateix dia de l'espectacle a partir d'una hora abans de l’inici. Les entrades que no es recullin amb una antelació de 15 minuts a l'inici del concert es repartiran entre les persones inscrites en llista d'espera

© Ajuntament de Girona | Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA - 972 419 010| Contacte | Mapa del web