girona.cat
La situació d’excepcionalitat ha obligat a tancar tots els equipaments i cancel·lar o ajornar totes les activitats presencials per prevenir la propagació del COVID-19. Consulteu les xarxes i els webs dels equipaments per a més informació.

Atenea Carter & The Mighty Might

Fires de Sant Narcís 2018
Tipus:Concert
Data:Acte ja realitzat
Lloc:Plaça de Sant Feliu
Preu:Gratuït

Graduats a la universitat de l'Old School amb professors com Maxine Brown, Binky Griptite o The Impressions i amb una llarga trajectòria de concerts i quilòmetres a cada trast, tecla, embocadura i casc dels seus instruments, els músics de The Mighty Might fan una simbiosi perfecta amb la frescor, energia i sensibilitat d'Atenea Carter. I és que, amb la seva veu, Atenea Carter allibera un huracà i el controla al mil·límetre per dibuixar tota una línia melòdica que lliga cada cançó del disc, aportant la definició i consistència necessàries per arribar a la graduació idònia. En definitiva, una mescla evocadora de l'època daurada del doul i la nova fornada d’intèrprets que hagués signat el millor del mestres elaboradors de rom de les grans i tradicionals destil·leries ubicades al mar del carib... o potser millor: les que estan a prop del riu Detroit o les que miren al riu Hudson.

Horari: els concerts començaran a les 20 h, l'ordre d'actuació serà primer Atenea Carter & The Mighty Might i Los Mambo Jambo Arkestra

© Ajuntament de Girona | Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA - 972 419 010| Contacte | Mapa del web