girona.cat

Roba Estesa

Fires de Sant Narcís 2018
Tipus:Concert
Data:
Acte ja realitzat
Lloc:La Copa
Preu:Gratuït

Tercer grup que tocarà aquesta nit a La Copa.
Roba Estesa és un grup de música festiva i combativa nascut l'any 2011. Amb seu al Camp de Tarragona, el grup està format per Helena Bantulà (guitarra elèctrica), Clara Colom (acordió i veu), Clàudia Garcia-Albea (violí), Alba Magriñà (bateria), Neus Pagès (guitarra i veu), Gemma Polo (veu) i Anna Sardà (baix). Des de 2017 compten també amb Sandra Brake, una intèrpret en llengua de signes que participa activament en els directes.
Roba Estesa fusiona les músiques urbanes i festives amb la instrumentació i melodies folk. En l'àmbit textual, investiguen com parlar de les contradiccions quotidianes partint d'un marc teòric que enllaça les seves experiències des de l'esperit crític: el feminisme.
Després de l’èxit i els nombrosos premis i reconeixements de Descalces arriba, el març de 2018, Desglaç, un disc de 12 temes que tocaran a Girona i que busca potenciar la lluita i la presència de la dona a gran escala i explicitar el poder d'una col·lectivitat.

Horari: de les 2.10 h a les 3.25 h aproximadament. Ordre d'actuació de concerts aquesta nit: Els Catarres 23 h + Pupil·les 00.50 h + Roba Estesa de 2.10 h

© Ajuntament de Girona | Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA - 972 419 010| Contacte | Mapa del web