girona.cat

Bitxos Raros

Amb Nuri Total

Tipus:Concert
Data:
Acte ja realitzat
Lloc:Espai Marfà
Preu:Gratuït

Tres grangers una mica especials que regaven el seu hort amb notes musicals, un dia, de cop i volta, es van creuar amb diferents bitxos que van canviar la seva història. Un pop amb bicicleta, una libèl•lula astronauta, un gripau amb ales... Aquestes són algunes de les cançons que, plenes de màgia i energia, entusiasmen a tota la família.

Bitxos Raros és un espectacle musical infantil que neix de l’últim treball de la companyia Nuri Total. Un concert de cançons lligades per un conte que ens parla de la diversitat i la viu com un fet enriquidor. La conclusió és que tots som uns bitxos raros.

A càrrec de Nuri Total

Composició i producció musical: Núria Cela i Tomás Feres
Intèrprets: Núria Cela, veu i claqué; Tomás Feres, bateria; Marc del Pino, piano i acordió
Tècnic de so i llums: Dani Isern
Escenografia i vestuari: Tomás Feres, Toni Vilà i Bet Marín

A càrrec de: Companyia Nuri Total. Concert familiar: recomanat a partir de 2 anys. Aforament limitat: cal fer inscripció prèvia per reservar entrada. Cal fer una inscripció per a cada assistent major de 2 anys. Les entrades es recolliran el mateix dia de l'espectacle a partir d'una hora abans de l’inici. Les entrades que no es recullin amb una antelació de 15 minuts a l'inici del concert es repartiran entre les persones inscrites en llista d'espera

© Ajuntament de Girona | Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA - 972 419 010| Contacte | Mapa del web