girona.cat
La situació d’excepcionalitat ha obligat a tancar tots els equipaments i cancel·lar o ajornar totes les activitats presencials per prevenir la propagació del COVID-19. Consulteu les xarxes i els webs dels equipaments per a més informació.

Joan Garriga & Galàctic Mariatxis

Fires de Sant Narcís 2018
Tipus:Concert
Data:Acte ja realitzat
Lloc:Plaça de Sant Feliu
Preu:Gratuït

Joan Garriga i The Galactic Mariatxis portaran rúmbia vallesana a Sant Feliu, amb cançons inèdites del mateix Joan Garriga ( Dusminguet, La Troba Kung Fú) i versions revisionades de cançons pròpies dels grups anteriors de Garriga i d’altres populars del cançoner de taverna i ball de plaça. En formació de bateria (Rambo), baix elèctric (Marià Roch) i acordió diatònic (Joan Garriga), tots ells havien coincidit a La Troba
Kung Fú i fan conviure el pes rocker dels baixos amb les melodies patxangueres de l’acordió, el batec ballador de la percussió amb la paraula voladora del cant.
El Mariatxi Galàctic, comandat pel Marià Roch i el fogoner de la caldera rítmica Rambo, és un conjunt eclèctic, emparentat per sonoritat amb el Mariatxi mexicà però més pròxim a la formació instrumental de la música “norteña” mexicana amb un repertori i uns patrons rítmics més d’inspiració popular mediterrània típics de la rúmbia vallesana.

Horari: els concerts començaran a les 20 h, l'ordre d'actuació serà primer Joan Garriga i The Galactic Mariatxis i seguidament David Mauricio

© Ajuntament de Girona | Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA - 972 419 010| Contacte | Mapa del web