girona.cat
La situació d’excepcionalitat ha obligat a tancar tots els equipaments i cancel·lar o ajornar totes les activitats presencials per prevenir la propagació del COVID-19. Consulteu les xarxes i els webs dels equipaments per a més informació.

Generalitat de Girona

Portes obertes

Fires de Sant Narcís 2018
Tipus:Portes obertes
Data:Acte ja realitzat
Lloc:Generalitat de Catalunya Girona
Preu:Gratuït

Es podran visitar els espais públics de l’edifici: el Pati de les Magnòlies, l’Auditori Josep Irla, l’Espai d'Interpretació, la Sala Carles Rahola, la Sala de Juntes, el Vestíbul Institucional, les sales institucionals, i la Farmàcia. A l'exterior es podrà contemplar el Tors de Venus així com la muralla i el polvorí.

A cadascun d’aquests espais s’oferiran documents audiovisuals amb contingut adaptat a cada lloc: a la Sala d’Interpretació es podrà visionar un documental sobre les troballes arqueològiques descobertes durant les obres de construcció de l’Edifici; a l’Auditori Josep Irla, un altre sobre la restauració del quadre El gran dia de Girona, de Ramon Martí Alsina; a la Sala Carles Rahola els visitants podran veure un documental sobre l’estructura de la Generalitat a Girona; a la Sala de Juntes, imatges de les obres de construcció de l’Edifici, i al Vestíbul Institucional, una selecció de fotografies de l'Edifici, del passat i del present.

Horari: de 10 a 14 h

© Ajuntament de Girona | Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA - 972 419 010| Contacte | Mapa del web