girona.cat

"El cas català: una lliçó sobre com no gestionar una crisis d'autodeterminació" (conf. en anglès amb traducció simultània)

A càrrec d'Allen Buchanan

Tipus:Conferència
Data:
Acte ja realitzat
Lloc:Auditori de la Mercè
Preu:Gratuït

Conferència oberta a la ciutadania en el marc del seminari que un dels teòrics sobre els processos de secessió més reconeguts internacionalment impartirà a la Càtedra Ferrater Mora de Pensament Contemporani de la Facultat de Lletres de la Universitat de Girona.

La primera setmana d’octubre el Prof. Allen Buchanan (Duke University) serà a Girona convidat per la Càtedra Ferrater Mora per impartir unes lliçons amb el títol “Toward a Naturalistic Moral and Political Philosophy”. Allen Buchanan, catedràtic de la Universitat de Duke (EUA), és un dels teòrics sobre els processos de secessió més reconeguts internacionalment. Va reflexionar sobre els límits del dret de secessió a Secession (1991), el seu llibre de referència.

Conferència en anglès amb servei de traducció simultània.. Ho organitza: Escola Municipal d’Humanitats. Amb la col•laboració de: Càtedra Ferrater Mora. Inscripció gratuïta. Places limitades. Imatge: Anders Sandberg (WIkimedia)

© Ajuntament de Girona | Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA - 972 419 010| Contacte | Mapa del web