girona.cat
La situació d’excepcionalitat ha obligat a cancel·lar o ajornar totes les activitats presencials per prevenir la propagació del COVID-19. Consulteu les xarxes i els webs dels equipaments per a més informació.

Experiència LabGi!

Tipus:Taller
Data:
Acte ja realitzat
Lloc:Parc Científic i Tecnològic
Preu:Gratuït

Aporta la teva creativitat en un procés de cocreació! Participa en un dinàmica de creació col·laborativa. L’Experiència LabGi! et propsa, durant dos matins, traballar la creativitat individual i col·lectiva a partir d'un un repte proposat per l’empresa gironina. El repte, proposat per Codi Tramuntana, ha d'aportar solucions a una aplicació dedicada a facilitar el 'networking' a les persones que assisteixen a congressos, fires i altres trobades professionals. Tant si has participat alguna vegada en sessions de ‘networking’ com si no, la teva creativitat és important! El procés es realitza amb la Medotologia CoCreable i té per objectiu aportar innovació a partir de la creativitat col·lectiva fomentant la creativitat indivuidual i col·lectiva.

Experiència LabGi! és un projecte impulsat pel servei Girona Emprèn de l’Ajuntament de Girona amb la col·laboració d’AENTEG, desenvolupat amb la metodolgoia Cocreable, i finançat parcialment amb una subvenció de la Diputació de Girona en el marc del programa de suport a projectes singulars de desenvolupament econòmic corresponent a l'any 2018.

Lloc: Auditori centre d'empreses (GiroEmprèn). Parc Científic i Tecnològic UdG

© Ajuntament de Girona | Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA - 972 419 010| Contacte | Mapa del web