girona.cat
Tenint en compte les mesures del Pla d’obertura progressiva de les activitats aprovat per la Generalitat de Catalunya, algunes de les activitats incloses a l’agenda poden estar afectades en la seva organització i mantindran el format telemàtic. Continuem treballant per oferir-vos activitats i recursos virtuals per realitzar des de casa. Consulteu les xarxes i els webs dels equipaments per a més informació.

Poesia al Claustre

Tipus:Recital
Data:
Acte ja realitzat
Lloc:Claustre de la Mercè
Preu:Gratuït

Cicle de vetllades poètiques al claustre de La Mercè. Les nits d'aquest estiu, La Mercè converteix el Claustre de La Mercè en un cabaret poètic on, fent el toc, es podrà descobrir tota mena de propostes poètiques des de la més clàssica a la més contemporània.

Ho organitza: Escola Municipal d'Humanitats. Obertura de portes: 20 h, amb servei de bar a càrrec del restaurant Meat Garden. Inscripció: gratuïta obligatòria a emhu@ajgirona.cat. Places limitades. En cas de formar part d'una unitat familiar, especificar a les inscripcions. Els recitals també s'oferiran per streaming a través del canal de Youtube de Girona CulturaTV

© Ajuntament de Girona | Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA - 972 419 010| Contacte | Mapa del web