girona.cat

Campus Rock Girona 2018

Tipus:Curs
Data:
Acte ja realitzat
Lloc:Espai Marfà
Preu:120 €
Club:Inscripcions a 100 € per als titulars de la TargetaGirona Cultura. Places limitades.

El Campus Rock és un casal musical de pop-rock per a joves a partir de 12 anys. Hi poden participar joves músics de tots els instruments, tant elèctrics com acústics. Al Campus Rock l'activitat principal és la pràctica conjunta en grups o bandes de pop-rock (combos). El tutor d’instrument i de veu acompanya permanentment els combos per resoldre dubtes musicals i millorar l'aprenentatge.

Una figura reconeguda del pop-rock conduirà el Taller de composició de cançons. Aquest taller donarà peu a què els participants presentin les seves pròpies cançons i composicions que, amb l’ajuda dels seus companys, interpretaran en directe en un concert final obert al públic el 19 de juliol. Per a aquesta fita hauran de preparar-se en tots els vessants, tant artístics com tècnics.

És recomanable tenir uns coneixements mínims de 2 anys de pràctica.

Preu: 120 € (Sense servei de menjador).
Inscripcions obertes del 9 d'abril al 25 de maig.
Horari: de 10 a 14 h i de 16 a 20h.
Concerts: 18 de juliol concert intern a les 19 h; 19 de juliol concert públic a les 20 h.
Edats: a partir de 12 anys (es recomana una experiència mínima de dos anys de pràctica amb l’instrument)

A càrrec de: Jimmy Piñol (Lax’n’Busto), Toni Xuclà (La Banda Impossible, Menaix a Truà), Joan-Pau Chaves (Els Pets) i David Ibarz. Ho organitza: Associació per al Diàleg de la Música –ADIM i Ajuntament de Girona (Espai Marfà i Secció de Joventut). Hi col·labora: Fundació Casa de la Música Gironès. Amb el suport de: Fundació SGAE, Diputació de Girona i Departament de Cultura - Generalitat de Catalunya. .

© Ajuntament de Girona | Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA - 972 419 010| Contacte | Mapa del web