Ofertes de feina

Feina en Xarxa - Feina Activa

El juliol de 2013 l'Ajuntament de Girona va adherir-se al programa d'intermediació i orientació laboral "Feina en Xarxa", impulsat pel Servei d'Ocupació de Catalunya (SOC) i la Diputació de Girona. El programa contempla entre els seus objectius principals treballar de manera coordinada amb tots els agents que donen suport a la inserció laboral des del territori de Girona, la qual cosa es tradueix directament en una millor atenció a les persones usuàries i un ús més eficient dels recursos. Aquest sistema de treball s'articula mitjançant el portal públic d'ocupació Feina Activa. Per aquest motiu caldrà que per poder-vos inscriure a les ofertes gestionades pel Servei Municipal d'Ocupació (SMO), estigueu donats d'alta al portal Feina Activa.

Si necessiteu suport per realitzar l'alta al portal Feina Activa podeu assistir als nostres tallers amb l'objectiu d'orientar-vos en la gestió de les vostres candidatures.

Sou empresa i teniu una oferta laboral? Doneu-la d'alta aquí.

Sou usuari/a i cerqueu feina? Doneu-vos d'alta a Feina Activa.

Consulteu el següent llistat (5 ofertes):

DataDescripcióMunicipi
17/05/2018

Electricitat - Tècnic Electricic (Figueres) (SMO-Gi) [+]

: Empresa de maquinaria de vending i manteniments precisa incorporar una persona per a tasques de manteniment electric.

: laboral indefinit

: 40

M'INTERESSA

FIGUERES
17/05/2018

Oficis de la construcció - Lampista Oficial (SMO-Gi) [+]

: Empresa de serveis precisa incorporar un/a Lampista amb experiència de forma indefinida per a Girona ciutat i rodalies

: laboral indefinit

: 40

M'INTERESSA

CASSÀ DE LA SELVA
16/05/2018

Restauració - Cuiner/a Col·lectivitats (SMO-Gi) [+]

: Important empresa de restauración para col·lectivitats precisa cobrir una baixa amb possibilitats de continuïtat de forma estable.

: laboral temporal

: 40

M'INTERESSA

BANYOLES
10/05/2018

Direcció i gestió d'obres - Coordinador/a Obres (Coneixements AACC) (SMO-GI) [+]

: Important empresa de distribució a nivell nacional precisa incorporar de forma estable una persona que supervisi l'estat de les botigues.

: laboral indefinit

: 40

M'INTERESSA

GIRONA
10/05/2018

Restauració - l0126 Cuiner/a Restaurant Vegetarià (SMO-Gi) [+]

: Conegut restaurant vegetarià del centre de Girona precisa incoporar de forma immediata un/a cuiner/a professional per a tot l'any.

: laboral indefinit

: 40

M'INTERESSA

GIRONA

Subscriviu-vos al nostre RSS. Us permetrà veure diàriament l'entrada de noves ofertes Subscriviu-vos a les ofertes en format RSS