Ofertes de feina

Feina en Xarxa - Feina Activa

El juliol de 2013 l'Ajuntament de Girona va adherir-se al programa d'intermediació i orientació laboral "Feina en Xarxa", impulsat pel Servei d'Ocupació de Catalunya (SOC) i la Diputació de Girona. El programa contempla entre els seus objectius principals treballar de manera coordinada amb tots els agents que donen suport a la inserció laboral des del territori de Girona, la qual cosa es tradueix directament en una millor atenció a les persones usuàries i un ús més eficient dels recursos. Aquest sistema de treball s'articula mitjançant el portal públic d'ocupació Feina Activa. Per aquest motiu caldrà que per poder-vos inscriure a les ofertes gestionades pel Servei Municipal d'Ocupació (SMO), estigueu donats d'alta al portal Feina Activa.

Si necessiteu suport per realitzar l'alta al portal Feina Activa podeu assistir als nostres tallers amb l'objectiu d'orientar-vos en la gestió de les vostres candidatures.

Sou empresa i teniu una oferta laboral? Doneu-la d'alta aquí.

Sou usuari/a i cerqueu feina? Doneu-vos d'alta a Feina Activa.

Consulteu el següent llistat (47 ofertes):

DataDescripcióMunicipi
27/06/2017

Altres serveis a les persones - Tècnic/a sala/recepcionista centre fitness SMO-Gi [+]

: desenvolupar tasques de tècnic/a de sala: assessorar clients, elaborar rutines i plans d'entrenament, dissenyar dietes personalitzades, fer sessions d'entrenament personal, ... A més, realitzarà tasques de gestió esportiva: control de la base de dades, seguiment comercial, gestió d'altes i baixes, ...

: laboral temporal

: 20

M'INTERESSA

GIRONA
26/06/2017

Distribució logística - Xofer/Repartidor B (amb experiencia) (SMO-Gi) [+]

: Empresa de serveis precisa incorporar a l'aeroport de Girona un/a xofer amb carnet de camió C i preferiblement amb carnet PCP per la preparació d'equips de catering, transport fins a l'aeroport, càrrega i descàrrega dels equips de catering als avions

: laboral temporal

: 40

M'INTERESSA

VILOBÍ D'ONYAR
26/06/2017

Manteniment i reparació - Tècnic/a manteniment ascensors (SMO-Gi) [+]

: Tècnic/a de reparació i manteniment per la provincia de Girona. Lloc de feina estable. Imprescindible acreditació professional del sector, formació a nivell de CFGM manteniment electromecànic i en general totes les formacions professionals de la branca d'instal.lació i manteniment o bé disposar del certificat de professionalitat

: laboral indefinit

: 40

M'INTERESSA

GIRONA
23/06/2017

Fabr. equips electromecànics - Ajudant Mecànic Industrial (SMO-Gi) [+]

: Empresa del sector industrial precisa incorporar una persona per treballar en taller industrial. Aquesta oferta s´integra dins el Programa FEM OCUPACIO PER A JOVES adreçat a persones entre 18-29 anys, AMB FORMACIÓ MÀXIMA EN ESO, BATXILLERAT O CFGM ADMINISTRATIU (especialment, Ambit Jurídic). Formació a càrrec de l'empresa.

: laboral indefinit

: 40

M'INTERESSA

FORNELLS DE LA SELVA
23/06/2017

Fabr. equips electromecànics - Aprenent/a de Soldador/a (SMO-Gi) [+]

: Empresa del sector metalurgic precisa incorporar una persona amb formació mecànica i/electrica per a formar-se com a SOLDADOR/A. Aquesta oferta s´integra dins el Programa FEM OCUPACIO PER A JOVES adreçat a persones entre 18-29 anys, AMB FORMACIÓ MÀXIMA EN ESO, BATXILLERAT O CFGM ADMINISTRATIU (especialment, Ambit Jurídic). Formació a càrrec de l'empresa.

: laboral indefinit

: 40

M'INTERESSA

FORNELLS DE LA SELVA
23/06/2017

Distribució logística - Xòfer repartidor província Girona (SMO - Gi) [+]

: Empresa de distribuició de begudes i alimentació necessita incorporar xòfer repartidor de primera per cobrir una plaça vacant al centre de treball de Fornells de la Selva. Imprescindible carnet C de conduir, CAP mercaderies i vehicle propi per arribar al lloc de feina.

: laboral temporal

: 40

M'INTERESSA

FORNELLS DE LA SELVA
23/06/2017

Arts plàstiques - Instal·lador/a vinil - Manteniment (SMO-Gi) [+]

: Empresa de l'àrea urbana de Girona cerca muntador de vinils per a la seva cartera de clients, principalment aparadors de botigues i altres tasques de manteniment bàsiques: muntatge i desmuntatge de mobles petits, canvi de bombetes, etc. Aquesta oferta s´integra dins el Programa Ocupacional 30 PLUS adreçat a persones de més de 30 anys, AMB FORMACIÓ MÀXIMA EN FP II, ESO, BATXILLERAT O CFG MIG o equivalent. T'incorporaràs a l´empresa amb contracte laboral i alta en Seguretat Social i tindràs un període de formació abans de començar o durant el teu contracte per poder adaptar-te millor a la feina.

: laboral temporal

: 40

M'INTERESSA

VILABLAREIX
23/06/2017

Altre pers. no especialitzat - Assistent i Xofer (SMO-GI) [+]

: Oficina de Girona precisa persona jove per fer encarrecs, presentació de documentació a institucions públiques i/o empreses, fer petits manteniments, etc

: laboral temporal

: 40

M'INTERESSA

GIRONA
23/06/2017

Recepció - Recepcionista Admin. amb Francès (SMO-Gi) [+]

: Important despatx d'advocats de Girona precisa incoporar de forma estable una persona en funcions de recepció i admininstratiu/va amb alt nivell de francès.

: laboral indefinit

: 35

M'INTERESSA

GIRONA
22/06/2017

Administració local - Tècnic/a orientació form-laboral joves (SMO-Gi) [+]

: Cerquem 1 tècnic/a per participar en un projecte d'inserció sociolaboral que es porta a terme en els barris de Santa Eugènia i Can Gibert del Pla de Girona. Aquesta contractació es porta a terme en el marc del programa Treball als Barris 2016 (Programa D- Acció D1).

: laboral temporal

: 0

M'INTERESSA

GIRONA
22/06/2017

Peons de la indústria - Soldador/a Oficial 2a/3a (SMO-GI) [+]

: Aquesta oferta s´integra dintre del "PROGRAMA 30 PLUS", adreçada a PERSONES A PARTIR DE 30 ANYS, AMB FORMACIÓ MÀXIMA DE ESO, BATXILLERAT, CFGM O FPI I QUE ESTIGUIN ACTUALMENT A L?ATUR. El programa combina un primer contracte de mínim de 6 mesos de durada (prorrogable) i un curs de formació per part de l?empresa durant el contracte per incrementar la professionalització del treballador/a a la seva feina.

: laboral indefinit

: 40

M'INTERESSA

GIRONA
21/06/2017

Administració - Adm. PRESSUPOSTOS 1/2 jornada (SMO-GI) [+]

: Empresa de tancaments necessita incorporar el perfil d'Administratiu/va de pressupostos per clients d'àmbit espanyol

: laboral temporal

: 20

M'INTERESSA

GIRONA
21/06/2017

Comercial - Gestor/a Comercial (Llibres text) (SMO-Gi) [+]

: Empresa del sector de comercialització de productes de papereria i llebreria precisa incorporar un/a perfil comercial per a la província de Girona de forma estable.

: laboral temporal

: 40

M'INTERESSA

GIRONA
21/06/2017

Activitats d'oci - Monitor/a de natació (SMO-Gi) [+]

: Monitor/a de natació. Imprescindible acreditació i experiència fent classes de natació. Jornada de 17 a 20 hores de dilluns a divendres durant el mes de juliol

: laboral temporal

: 15

M'INTERESSA

GIRONA
21/06/2017

Compres i aprovisionament - Gestor/a de proveidors (amb ANGLES)(SMO-Gi) [+]

: Empresa d'importació i exportació de materials de fontaneria i construcció necessita precisa tècnic/a de compres que s'encarregarà de tota la gestió de compres dels proveïdors de l'empresa, negociació de preus, anàlisis de estocs i gestió de comandes. .... Contractació estable amb contracte inicial de 3 mesos (o període de prova). Imprescindible anglès alt. Recomanable residència a la zona. Jornada de treball de 8-13:30 i de 15-18:30.

: laboral temporal

: 40

M'INTERESSA

SARRIÀ DE TER
20/06/2017

Muntatge i instal·lacions - Soldador/a Serraller Ajudant (SMO-Gi) [+]

: Empresa de serralleria busca incorporar una persona en tasques d'ajudant als oficials de serralleria

: laboral temporal

: 40

M'INTERESSA

CERVIÀ DE TER
20/06/2017

Altres oficis - Encarregat/da d'obra (SMO-Gi) [+]

: Planificar i organitzar els treballs d'obra. Organitzar els espais de treball, interiors i exteriors amb afectació directa de l'obra. Controlar i supervisar l'execució de l'obra. Controlar l'acompliment de la planificació. Interpretar els plànols i replantejar les unitats d'obra. Organitzar i controlar els grups de treball, assignant tasques a l'equip de treball. Facilitar assessorament tècnic. Coordinar els treballs amb diferents industrials i subcontractats. Controlar el compliment del pla de seguretat i salut i de les normes de prevenció de riscos laborals. Controlar els materials, els mitjans i la maquinària d'obra. Supervisar i verificar els processos i els resultats dels treballs. Controlar la qualitat de les partides d'obra executades.

: laboral temporal

: 40

M'INTERESSA

GIRONA
19/06/2017

Magatzem - Mosso/a Magatzem Nits (SMO-GI). [+]

: Important empresa de rodalies de Girona precisa incorporar una persona per a fer tasques de magatzem en torn de nit (22h-06h) de dilluns a divendres

: laboral temporal

: 40

M'INTERESSA

AIGUAVIVA
16/06/2017

Administració - Aux Administratiu/va Tardes (SMO-Gi) [+]

: Empresa del sector industrial precisa incorporar una persona de perfil administratiu. Aquesta oferta s´integra dins el Programa FEM OCUPACIO PER A JOVES adreçat a persones entre 18-29 anys, AMB FORMACIÓ MÀXIMA EN ESO, BATXILLERAT O CFGM ADMINISTRATIU (especialment, Ambit Jurídic). Formació a càrrec de l'empresa.

: laboral temporal

: 20

M'INTERESSA

FORNELLS DE LA SELVA
16/06/2017

Programació - Tècnic/a Informàtic (SMO-Gi) [+]

: Tècnic/a informàtic per important

: laboral temporal

: 0

M'INTERESSA

BESCANÓ
16/06/2017

Educació social - Educador/a especialitzat en families (SMO - GI) [+]

: Educadpr/a especialitzat pel projecte casal familiar. capacitat per elaborar, aplicar i avaluació de processos terapèutics amb famílies i infants . Capacitat per elaborar, aplicar i avalurar plans de treball, d'intervenció socioeducativa acord amb les necessitats detectades. competència en coordinació d'equips amb contractats, voluntaris i alumnes de pràctiques. capacitat de coordinació i treball en xarxa amb serveis, projectes i recursos tant de l'entitat com del territori. Dinamisme i autonomia. Capacitat relacional i de comunicació.

: laboral indefinit

: 20

M'INTERESSA

SALT
16/06/2017

Distribució logística - Conductor/a-repartidor/a (SMO-Gi) [+]

: Empresa distribuidora necessita incorporar conductor/a-repartidor/a per cobrir una plaça vacant al centre de treball de Campllong. Imprescindible carnet C de conduir i vehicle propi per arribar al lloc de feina.

: laboral temporal

: 40

M'INTERESSA

CAMPLLONG
14/06/2017

Administració - Administratiu/va Comercial (amb ANGLÈS) (SMO-GI) [+]

: Empresa de lloguer de cotxes ubicada a l'aeroport de Girona precisa incorporar de forma estable 2 persones a les posicions d'administratiu/va comercial.

: laboral temporal

: 40

M'INTERESSA

VILOBÍ D'ONYAR
14/06/2017

Professions sanitàries - Cuidador/a per llar residència (SMO - GI) [+]

: Cuidador/a per llar residència de persones amb discapacitat física. De dijous a diumenge de 07:00 a 14:30 o de 14:30 a 22:00. 32h/setmana inicials, amb possibilitat d'augmentar la jornada.

: laboral indefinit

: 32

M'INTERESSA

GIRONA
14/06/2017

Relacions laborals - Administratiu/iva laboral (SMO-Gi) [+]

: Assessoria fiscal, laboral i comptable de la ciutat de Girona cerca un/a administratiu/iva laboral per a la confecció de nòmines, altes/baixes,contractes, sistema red... Aquesta oferta s'integra dintre del programa ocupacional 30 PLUS i FOJ adreçats a PERSONES AMB FORMACIÓ MÀXIMA EN ESO, BATXILLERAT, CFGM O FPI I QUE ESTIGUI ACTUALMENT A L?ATUR. El programa combina un primer contracte de mínim 6 mesos de durada (prorrogable) i un curs de formació per incrementar la professionalització del treballador/a a la seva feina.

: laboral temporal

: 40

M'INTERESSA

GIRONA
14/06/2017

Altres serveis a les persones - Entrenador/a de Futbol Base (SMO-Gi) [+]

: Es busquen persones per a dur a terme les funcions de primer i/o segon entrenador/a: creació de tasques, gestió de vestidor, direcció d'equip, etc.

: laboral temporal

: 5

M'INTERESSA

GIRONA
13/06/2017

Muntatge i instal·lacions - Muntador/a de tancaments (SMO-Gi) [+]

: Per a empresa de tancaments exteriors i interiors en fase de creixement

: laboral temporal

: 40

M'INTERESSA

GIRONA
13/06/2017

Administració - Recepcionista taller (SMO-Gi) [+]

: Funcions: facturació, obrir i tancar ordres de reparació, atenció al client presencial i telefònica

: laboral temporal

: 40

M'INTERESSA

SALT
08/06/2017

Venda al detall - Venedor/a ceràmiques i banys (SMO-Gi) [+]

: Empresa de materials de la construcció precisa incorporar venedor/a amb coneixements de ceràmiques i/o banys per al seu establiment ubicat a Fornells de la Selva. Aquesta oferta s'integra dintre del programa ocupacional 30 PLUS i FOJ adreçats a PERSONES AMB FORMACIÓ MÀXIMA EN ESO, BATXILLERAT, CFGM O FPI I QUE ESTIGUI ACTUALMENT A L?ATUR. El programa combina un primer contracte de mínim 6 mesos de durada (prorrogable) i un curs de formació per incrementar la professionalització del treballador/a a la seva feina.

: laboral temporal

: 40

M'INTERESSA

FORNELLS DE LA SELVA
08/06/2017

Infermeria - Infermer/a del treball en unitat mòbil (SMO - GI) [+]

: Conducció de la unitat mòbil i realització de reconeixements mèdics laborals a diferents empreses (analítiques, audiometries, control visió, espirometries) gestió documental, programació cites.

: laboral indefinit

: 40

M'INTERESSA

GIRONA
07/06/2017

Administració - Aux Administratiu/va (CFGM Ambit Juridic) (SMO-Gi) [+]

: Corredoria d'assegurances cerca administratiu/va amb capacitat d'atenció al client a oficina. Aquesta oferta s´integra dins el Programa FEM OCUPACIO PER A JOVES adreçat a persones entre 18-29 anys, AMB FORMACIÓ MÀXIMA EN ESO, BATXILLERAT O CFGM ADMINISTRATIU (especialment, Ambit Jurídic). Formació a càrrec de l'empresa.

: laboral temporal

: 20

M'INTERESSA

SALT
07/06/2017

Administració - Administratiu/va Comercial Assegurances (SMO-Gi) [+]

: Corredoria d'assegurances cerca administratiu/va comercial per a les seves oficines ubicades a Salt i Figueres. Aquesta oferta s´integra dins el Programa Ocupacional 30 PLUS adreçat a persones de més de 30 anys, AMB FORMACIÓ MÀXIMA EN FP II, ESO, BATXILLERAT O CFG MIG o equivalent. T'incorporaràs a l'empresa amb contracte laboral i alta en Seguretat Social i tindràs un període de formació abans de començar o durant el teu contracte, específic de temes d'assegurances.

: laboral indefinit

: 40

M'INTERESSA

SALT
06/06/2017

Finances i comptabilitat - Comptable (SMO-Gi) [+]

: Gestoria de Girona necessita incorporar un/a comptable

: laboral temporal

: 40

M'INTERESSA

GIRONA
02/06/2017

Administració - Aux. Administratiu/va (SMO-GI) [+]

: Empresa de distribució de material electric necessita auxiliar administratiu/va. Aquesta oferta s'integra dins el Programa Ocupacional FEM OCUPACIÓ PER JOVES adreçat a persones JOVES d'entre 18 i 29 ANYS, AMB FORMACIÓ MÀXIMA EN ESO, BATXILLERAT O CFG MIG. T'incorporaràs a l´empresa amb contracte laboral i alta en Seguretat Social i tindràs un període de formació durant el teu contracte per poder adaptar-te millor a la feina.

: laboral temporal

: 40

M'INTERESSA

GIRONA
02/06/2017

Programació - Programador/a Software (SMO-GI) [+]

: Empresa del sector alimentació busca programador software. Jornada completa de dilluns a divendres, torn partit.

: laboral temporal

: 40

M'INTERESSA

GIRONA
02/06/2017

Venda al detall - Encarregat/da moda, complements (SMO-GI) [+]

: Es busca encarregat/da de botiga per a una important firma del sector dels complements i joieria. Disponibilitat per treballar a 40h/setmana en horaris rotatius.

: laboral indefinit

: 40

M'INTERESSA

GIRONA
02/06/2017

Comercial - Comercial HORECA (SMO-Gi) [+]

: Per a empresa del sector alimentació i begudes

: laboral indefinit

: 40

M'INTERESSA

GIRONA
31/05/2017

Atenció al client - Dependent/a floristeria (SMO-GI) [+]

: Es busca tècnic/a florista per tasques d'atenció al públic, realització de composicions florals i amb plantes, recepció de comandes web, repartidor amb vehicle comercial, ... Incorporació immediata.

: laboral indefinit

: 40

M'INTERESSA

GIRONA
31/05/2017

Informàtica de gestió - Enginyer/a infomàtic desenv. software (SMO-GI) [+]

: Empresa dedicada al disseny i fabricació del sector de bens d'equip, ubicada a Girona selecciona una plaça de programador C+ i C++ per incorporar-se al Departament de R+D.

: laboral indefinit

: 40

M'INTERESSA

GIRONA
26/05/2017

Sistemes defensa i seguretat - Tècnic/ca de Prevenció (SMO-Gi) [+]

: Empresa del sector construcció ubicada a Girona cerca un Tècnic/ca Superior en Prevenció de Riscos Laborals per portar el control i seguiment d'una obra a Girona. Es requereix formació tècnica superior o universitària, amb especialitat mínima en seguretat

: laboral temporal

: 40

M'INTERESSA

GIRONA
25/05/2017

Comercial - Comercial immobiliari/a (SMO-Gi) [+]

: Immobiliària dinàmica i jove necessita incorporar assessor especialitzat per barris. Aquesta oferta s'integra dins el Programa Ocupacional FEM OCUPACIÓ PER JOVES adreçat a persones JOVES d'entre 18 i 29 ANYS, AMB FORMACIÓ MÀXIMA EN ESO, BATXILLERAT O CFG MIG. T'incorporaràs a l´empresa amb contracte laboral i alta en Seguretat Social i tindràs un període de formació abans de començar o durant el teu contracte per poder adaptar-te millor a la feina.

: laboral indefinit

: 40

M'INTERESSA

GIRONA
24/05/2017

Venda al detall - Venedor/a ferreteria- construcció (SMO-Gi) [+]

: Empresa de ferreteria i materials de la construcció precisa incorporar venedor/a per al seu establiment ubicat a Fornells de la Selva. Aquesta oferta s´integra dintre del programa ocupacional 30 PLUS i FOJ adreçats a PERSONES AMB FORMACIÓ MÀXIMA EN ESO, BATXILLERAT, CFGM O FPI I QUE ESTIGUI ACTUALMENT A L?ATUR. El programa combina un primer contracte de mínim 6 mesos de durada (prorrogable) i un curs de formació per incrementar la professionalització del treballador/a a la seva feina.

: laboral temporal

: 40

M'INTERESSA

FORNELLS DE LA SELVA
24/05/2017

Professions sanitàries - Treballador/a familiar (SMO- GI) [+]

: treballador/a familiar contracte en pràctiques

: laboral temporal

: 20

M'INTERESSA

GIRONA
23/05/2017

Comercial - Promotor/a de vendes (imatge i so) (SMO-Gi) [+]

: Empresa de Publicitat precisa incoporar una persona per a una promoció de vendes d'una coneguda marca de aparells electrònics en important centre comercial de Girona ciutat.

: laboral temporal

: 40

M'INTERESSA

GIRONA
22/05/2017

Venda al detall - Dependent/a botiga roba (SMO-GI) [+]

: Important empresa del sector tèxtil necessita incorporar personal a 20h/setmana.

: laboral temporal

: 20

M'INTERESSA

GIRONA
22/05/2017

Manteniment i reparació - Operari/ària manteniment instal·lacions (SMO-Gi) [+]

: Empresa de l'àmbit de la climatització, electricitat i fontaneria precisa incorporar 1 operari/ària de manteniment per Girona, per realitzar el manteniment preventiu i correctiu d'instal·lacions d'electricitat, lampisteria i climatització per la zona de Girona, Sils i Blanes.

: laboral indefinit

: 40

M'INTERESSA

GIRONA
02/05/2017

Administració - Mosso/a magatzem - aux. administratiu/va (SMO-GI) [+]

: Empresa de transports ubicada a Girona, busca persona per fer tasques d'auxiliar administratiu/va com també tasques al magatzem.

: laboral indefinit

: 40

M'INTERESSA

GIRONA

Subscriviu-vos al nostre RSS. Us permetrà veure diàriament l'entrada de noves ofertes Subscriviu-vos a les ofertes en format RSS