Ofertes de feina

Feina en Xarxa - Feina Activa

El juliol de 2013 l'Ajuntament de Girona va adherir-se al programa d'intermediació i orientació laboral "Feina en Xarxa", impulsat pel Servei d'Ocupació de Catalunya (SOC) i la Diputació de Girona. El programa contempla entre els seus objectius principals treballar de manera coordinada amb tots els agents que donen suport a la inserció laboral des del territori de Girona, la qual cosa es tradueix directament en una millor atenció a les persones usuàries i un ús més eficient dels recursos. Aquest sistema de treball s'articula mitjançant el portal públic d'ocupació Feina Activa. Per aquest motiu caldrà que per poder-vos inscriure a les ofertes gestionades pel Servei Municipal d'Ocupació (SMO), estigueu donats d'alta al portal Feina Activa.

Si necessiteu suport per realitzar l'alta al portal Feina Activa podeu assistir als nostres tallers amb l'objectiu d'orientar-vos en la gestió de les vostres candidatures.

Sou empresa i teniu una oferta laboral? Doneu-la d'alta aquí.

Sou usuari/a i cerqueu feina? Doneu-vos d'alta a Feina Activa.

Consulteu el següent llistat (41 ofertes):

DataDescripcióMunicipi
10/08/2017

Programació - Programador/a .NET Junior (SMO-Gi) [+]

: Empresa de software adreçat a empreses cerca programador/a .Net Jr en projectes d'implantacions d'aplicacions de Gestió/Magatzem/Comptabilitat/Producció. Persona amb ganes de creixement professional, se li oferirà un pla de carrera i de formacions especialitzades en el seu àmbit de treball.

: laboral indefinit

: 40

M'INTERESSA

GIRONA
10/08/2017

Peons de la indústria - Operari/ària ajudant de soldador/a (SMO-GI) [+]

: Empresa del sector metall cerca operaris/ràies per treballar com ajudants de soldadura a diferents obres del Gironès i rodalies. Experiència mínima en obres, ja sigui com ajudant de soldadura o altres instal·lacions.

: laboral indefinit

: 40

M'INTERESSA

CASSÀ DE LA SELVA
10/08/2017

Peons de la indústria - Soldador/a Oficial 1a/2a (SMO-GI) [+]

: Empresa del sector metall cerca soldadors/res oficials 1a/2a per treballar a diferents obres del Gironès i rodalies. Experiència contrastada amb acer inoxidable, tècnica TIG.

: laboral indefinit

: 40

M'INTERESSA

CASSÀ DE LA SELVA
09/08/2017

Restauració - Ajudant de cuina per botiga (SMO-Gi) [+]

: Botiga de menjars per emportar precisa incorporar ajudant de cuina. Aquesta oferta s'integra dins el Programa Ocupacional 30 PLUS adreçat a persones de més de 30 anys, AMB FORMACIÓ MÀXIMA EN FP II, ESO, BATXILLERAT O CFG MIG o equivalent. T'incorporaràs a l'empresa amb contracte laboral i alta en Seguretat Social i tindràs un període de formació abans de començar o durant el teu contracte.

: laboral temporal

: 40

M'INTERESSA

GIRONA
09/08/2017

Venda al detall - Responsable de botiga il·luminació (SMO-Gi) [+]

: Persona amb clara orientació al client i familiaritzada amb projectes d'interiorisme que vulgui desenvolupar-se professionalment en aquest sector

: laboral temporal

: 20

M'INTERESSA

GIRONA
08/08/2017

Informàtica de gestió - Programador/a Informàtic/a (SMO-Gi) [+]

: Programador/a amb coneixements informàtics en diferents àmbits de la professió; gestió de pàgina web, coneixements de programes informàtics i programació. Tasques a realitzar: projectes i millores en diferents processos i aplicacions de l'empresa, gestió d'incidències, interfícies entre els diferents sistemes d'informació. Programació, adaptacions ERP i SGA. Imprescindible: programació SPL-MySQL, desenvolupament web, CMS, Intranet, informàtica de sistemes. Valorable: coneixement de Navision i Easy WMS

: laboral indefinit

: 40

M'INTERESSA

CELRÀ
03/08/2017

Fabr. equips electromecànics - Ajudant Mecànic Industrial (SMO-Gi) [+]

: Empresa del sector industrial precisa incorporar una persona per treballar en taller industrial. Aquesta oferta s´integra dins el Programa FEM OCUPACIO PER A JOVES adreçat a persones entre 18-29 anys, AMB FORMACIÓ MÀXIMA EN ESO, BATXILLERAT O CFGM ADMINISTRATIU. Formació a càrrec de l'empresa.

: laboral indefinit

: 40

M'INTERESSA

AIGUAVIVA
03/08/2017

Peons de la indústria - Operari/a especejament (SMO_Gi) [+]

: Aquesta oferta de feina s'emmmarca en un projecte de millora de la qualificació de professionals per treballar al sector carni. Consta d'un primer bloc de formació de 50 hores de teoria i de 150 hores de pràctiques amb el compromís del 75% de contractació posterior per part de l'empresa, el contracte inicial será de 6 mesos però possibilitats de contractació indefinida. Requisits: Persones empadronades a la ciutat de Girona, en situació d'atur i amb interès en formar-se i treballar en el sector carni Contingut del curs: - Manipulació d'aliments, seguretat i protecció ambiental - Tecnologia de la carn Part pràctica: preparació de la canal, especejament d'animals

: laboral temporal

: 40

M'INTERESSA

RIUDELLOTS DE LA SELVA
02/08/2017

Muntatge i instal·lacions - Electricista industrial (SMO- GI) [+]

: Empresa dedicada a la construcció de maquinària industrial cerca electricista industrial amb experiència demostrable en posades en marxa d'instal·lacions elèctriques industrials i quadres elèctrics.

: laboral indefinit

: 40

M'INTERESSA

GIRONA
01/08/2017

Distribució logística - Conductor/a-repartidor/a (SMO-Gi) [+]

: Empresa distribuidora necessita incorporar conductor/a-repartidor/a per cobrir una plaça vacant al centre de treball de Campllong. Imprescindible carnet C de conduir i vehicle propi per arribar al lloc de feina.

: laboral temporal

: 40

M'INTERESSA

CAMPLLONG
28/07/2017

Professions sanitàries - Educador/a social -Terapeuta ocupacional (SMO-GI) [+]

: Empresa de l'àmbit sociosanitari de Girona precisa incorporar educador/a social amb funcions també de terapeuta ocupacional a temps parcial (14h setmanals) per Centre de Dia i Centre Sociosanitari, amb possibilitat de complementar fins a 3/4 de jornada amb suplències durant els mesos de juliol, agost i setembre.

: laboral indefinit

: 14

M'INTERESSA

GIRONA
28/07/2017

Restauració - Ajudant de cuina (SMO-Gi) [+]

: Botiga de menjars per emportar cerca un/a ajudant de cuina per preparar els plats que es venen a la botiga i també per donar suport en la preparació, endreça i neteja de la cuina i el material

: laboral indefinit

: 40

M'INTERESSA

GIRONA
24/07/2017

Oficis de la construcció - MAQUINISTA (SMO-GI) [+]

: Persona amb experiència demostrable en treballs d?estesa d?aglomerat per treballar en construcció de carreteres a la província de Girona, per dur a terme les feines de l?equip i de conducció de compactadores, bobcat, fresadora, estenedora. Es requereix experiència en conducció de maquinària i treball en equip. Incorporació immediata.

: laboral indefinit

: 40

M'INTERESSA

PALOL DE REVARDIT
24/07/2017

Disseny industrial - Ajudant disseny industrial (SMO-Gi) [+]

: Disseny 3D Solidworks, muntatges en baixa tensió, muntatges mecànics i ofimàtica, amb disponibilitat per viatjar a fires i posades en marxa d'equipaments

: laboral temporal

: 40

M'INTERESSA

LLAGOSTERA
24/07/2017

Formació - Professor/a d'anglès i/o francès (SMO-Gi) [+]

: Centre d'estudis d'idiomes ubicat a Girona cerca professors/res d'anglès i/o francès per al curs vinent, en horari de tardes. Les seves funcions seran preparar i impartir classes d'anglès o francès, organitzar el curs i activitats complementàries i preparació d'exàmens oficials i controls.

: laboral temporal

: 10

M'INTERESSA

GIRONA
21/07/2017

Consum i alimentació - Carnisser/a (SMO-Gi) [+]

: Es necessita carnisser/a per carnisseria zona Riudellots, amb experiència mínima demostrable d'1 any. Funcions: Dependent/a, atenció al client, ordre de la botiga, etc, recepció de mercaderia i tasques d'obrador i preparació de les carns. Llescat i envasat de productes de xarcuteria. Elaboració de productes per a la venda.

: laboral temporal

: 40

M'INTERESSA

RIUDELLOTS DE LA SELVA
19/07/2017

Finances i comptabilitat - Administratiu/va Comptable-Fiscal (SMO-GI) [+]

: Assessoria fiscal i laboral ubicada al centre de Girona cerca perfil administratiu per donar suport al departament comptable i fiscal. Estudis mínims de CFGM d'administració, molt valorable amb Grau universitari,i experiència mínima d'1 any desenvolupant tasques administratives i comptables amb suport informàtic.

: laboral indefinit

: 40

M'INTERESSA

GIRONA
18/07/2017

Altres serveis a les persones - Entrenador/a de Futbol Base (SMO-Gi) [+]

: Es busquen persones per a dur a terme les funcions de primer i/o segon entrenador/a: creació de tasques, gestió de vestidor, direcció d'equip, etc.

: laboral temporal

: 5

M'INTERESSA

GIRONA
18/07/2017

Professions sanitàries - Oficial de teleassistència (SMO - Gi) [+]

: De dilluns a diumenge. Disponibilitat per treballar a torns i nits en cas necessari. Imprescindible BTP en vigor i formació en primers auxilis. Valorable experiència en conducció de vehicles especials. Contracte eventual per circumstàncies del servei i substitucions vàries.

: laboral temporal

: 40

M'INTERESSA

GIRONA
17/07/2017

Comercial - Comercial (SMO-Gi) [+]

: Assolir els objectius quantitatius i qualitatius per Línia de producte marcats per l'empresa a la seva zona de responsabilitat - Dirigir productes als seus clients: estudiar necessitats, referenciar, etc - Realitzar cobertura i freqüència de visita als clients assignats - Aportar idees estratègiques i de producte al seu Cap immediat - Fer les gestions necessàries per donar suport al dept. Comptabilitat dels impagats dels seus clients - Realitzar les activitats de venda o suport en funció d'instruccions rebudes per a clients KACC -Seguiment i fidelització de la cartera de clients - Lliurament mostres i seguiment resultats de les mateixes al client final - Mantenir i alimentar dades dels contactes al CRM de cada client. Assistència i aprofitament de formació base i continuada de l'empresa ? Fer informes que li sol?liciti l'empresa i complir amb les instruccions marcades pel seu cap de vendes.

: laboral temporal

: 40

M'INTERESSA

GIRONA
06/07/2017

Atenció al client - Ajudant de cuina / Dependent/a (SMO-Gi) [+]

: Botiga de menjars per emportar cerca ajudant de cuina per preparar els plats que es venen a la botiga i donar suport en l'atenció al client. Imprescindible formació i/o experiència com ajudant de cuina i atenció al client.

: laboral temporal

: 40

M'INTERESSA

GIRONA
06/07/2017

Peons de la indústria - Soldador/a Oficial 2a/3a (SMO-GI) [+]

: Aquesta oferta s´integra dintre del "PROGRAMA 30 PLUS", adreçada a PERSONES A PARTIR DE 30 ANYS, AMB FORMACIÓ MÀXIMA DE ESO, BATXILLERAT, CFGM O FPI I QUE ESTIGUIN ACTUALMENT A L?ATUR. El programa combina un primer contracte de mínim de 6 mesos de durada (prorrogable) i un curs de formació per part de l?empresa durant el contracte per incrementar la professionalització del treballador/a a la seva feina.

: laboral indefinit

: 40

M'INTERESSA

GIRONA
05/07/2017

Professions sanitàries - Responsable de centre per clínica (SMO-GI) [+]

: Es busca persona amb el graduat o la diplomatura en Nutrició Humana i Dietètica amb experiència en col·lectivitats i gestió de centre. Horari de dilluns a divendres de 8:30h a 17:30h.

: laboral temporal

: 40

M'INTERESSA

GIRONA
04/07/2017

Muntatge i instal·lacions - Soldador/a Serraller Ajudant (SMO-Gi) [+]

: Empresa de serralleria busca incorporar una persona en tasques d'ajudant als oficials de serralleria

: laboral temporal

: 40

M'INTERESSA

CERVIÀ DE TER
04/07/2017

Administració - Administratiu/va Comercial (amb ANGLÈS) (SMO-GI) [+]

: Empresa de lloguer de cotxes ubicada a l'aeroport de Girona precisa incorporar de forma estable 2 persones a les posicions d'administratiu/va comercial.

: laboral temporal

: 40

M'INTERESSA

VILOBÍ D'ONYAR
03/07/2017

Administració - Aux. Admin. amb ANGLES (B1) (SMO-Gi) [+]

: Academia d'anglès de Girona busca incorporar de forma estable un/a Auxiliar Administratiu/va amb ANGLES nivell B1 a partir del mes de setembre.

: laboral temporal

: 40

M'INTERESSA

GIRONA
30/06/2017

Gestió de RRHH - Supervisor/a Neteja (amb Experiencia) (SMO-GI) [+]

: Important grup empresarial de serveis, busca incorporar a la seva delegació de Girona un Supervisor/a de Serveis de neteja.

: laboral indefinit

: 40

M'INTERESSA

GIRONA
29/06/2017

Magatzem - Mosso/a Magatzem (SMO-GI). [+]

: Important empresa de rodalies de Girona precisa incorporar una persona per a fer tasques de magatzem de dilluns a divendres en horari partit

: laboral temporal

: 40

M'INTERESSA

AIGUAVIVA
29/06/2017

Manteniment i reparació - Aprenent per a Manteniment Ascensors (SMO-Gi) [+]

: Important empresa de manteniments d'ascensor precisa incorporar una persona jove amb formació de CFGM Electricitat o Electrònica per formar-se a l'ofici en un sector amb força estabilitat laboral.

: laboral indefinit

: 40

M'INTERESSA

GIRONA
26/06/2017

Distribució logística - Xofer/Repartidor B (amb experiencia) (SMO-Gi) [+]

: Empresa de serveis precisa incorporar a l'aeroport de Girona un/a xofer amb carnet de camió C i preferiblement amb carnet PCP per la preparació d'equips de catering, transport fins a l'aeroport, càrrega i descàrrega dels equips de catering als avions

: laboral temporal

: 40

M'INTERESSA

VILOBÍ D'ONYAR
23/06/2017

Fabr. equips electromecànics - Ajudant Mecànic Industrial (SMO-Gi) [+]

: Empresa del sector industrial precisa incorporar una persona per treballar en taller industrial. Aquesta oferta s´integra dins el Programa FEM OCUPACIO PER A JOVES adreçat a persones entre 18-29 anys, AMB FORMACIÓ MÀXIMA EN ESO, BATXILLERAT O CFGM ADMINISTRATIU (especialment, Ambit Jurídic). Formació a càrrec de l'empresa.

: laboral indefinit

: 40

M'INTERESSA

FORNELLS DE LA SELVA
23/06/2017

Fabr. equips electromecànics - Aprenent/a de Soldador/a (SMO-Gi) [+]

: Empresa del sector metalurgic precisa incorporar una persona amb formació mecànica i/electrica per a formar-se com a SOLDADOR/A. Aquesta oferta s´integra dins el Programa FEM OCUPACIO PER A JOVES adreçat a persones entre 18-29 anys, AMB FORMACIÓ MÀXIMA EN ESO, BATXILLERAT O CFGM ADMINISTRATIU (especialment, Ambit Jurídic). Formació a càrrec de l'empresa.

: laboral indefinit

: 40

M'INTERESSA

FORNELLS DE LA SELVA
23/06/2017

Altre pers. no especialitzat - Assistent i Xofer (SMO-GI) [+]

: Oficina de Girona precisa persona jove per fer encarrecs, presentació de documentació a institucions públiques i/o empreses, fer petits manteniments, etc

: laboral temporal

: 40

M'INTERESSA

GIRONA
23/06/2017

Recepció - Recepcionista Admin. amb Francès (SMO-Gi) [+]

: Important despatx d'advocats de Girona precisa incoporar de forma estable una persona en funcions de recepció i admininstratiu/va amb alt nivell de francès.

: laboral indefinit

: 35

M'INTERESSA

GIRONA
22/06/2017

Administració local - Tècnic/a orientació form-laboral joves (SMO-Gi) [+]

: Cerquem 1 tècnic/a per participar en un projecte d'inserció sociolaboral que es porta a terme en els barris de Santa Eugènia i Can Gibert del Pla de Girona. Aquesta contractació es porta a terme en el marc del programa Treball als Barris 2016 (Programa D- Acció D1).

: laboral temporal

: 0

M'INTERESSA

GIRONA
21/06/2017

Comercial - Gestor/a Comercial (Llibres text) (SMO-Gi) [+]

: Empresa del sector de comercialització de productes de papereria i llebreria precisa incorporar un/a perfil comercial per a la província de Girona de forma estable.

: laboral temporal

: 40

M'INTERESSA

GIRONA
21/06/2017

Compres i aprovisionament - Gestor/a de proveidors (amb ANGLES)(SMO-Gi) [+]

: Empresa d'importació i exportació de materials de fontaneria i construcció necessita precisa tècnic/a de compres que s'encarregarà de tota la gestió de compres dels proveïdors de l'empresa, negociació de preus, anàlisis de estocs i gestió de comandes. .... Contractació estable amb contracte inicial de 3 mesos (o període de prova). Imprescindible anglès alt. Recomanable residència a la zona. Jornada de treball de 8-13:30 i de 15-18:30.

: laboral temporal

: 40

M'INTERESSA

SARRIÀ DE TER
19/06/2017

Magatzem - Mosso/a Magatzem Nits (SMO-GI). [+]

: Important empresa de rodalies de Girona precisa incorporar una persona per a fer tasques de magatzem en torn de nit (22h-06h) de dilluns a divendres

: laboral temporal

: 40

M'INTERESSA

AIGUAVIVA
16/06/2017

Administració - Aux Administratiu/va Tardes (SMO-Gi) [+]

: Empresa del sector industrial precisa incorporar una persona de perfil administratiu. Aquesta oferta s´integra dins el Programa FEM OCUPACIO PER A JOVES adreçat a persones entre 18-29 anys, AMB FORMACIÓ MÀXIMA EN ESO, BATXILLERAT O CFGM ADMINISTRATIU (especialment, Ambit Jurídic). Formació a càrrec de l'empresa.

: laboral temporal

: 20

M'INTERESSA

FORNELLS DE LA SELVA
16/06/2017

Educació social - Educador/a especialitzat en families (SMO - GI) [+]

: Educadpr/a especialitzat pel projecte casal familiar. capacitat per elaborar, aplicar i avaluació de processos terapèutics amb famílies i infants . Capacitat per elaborar, aplicar i avalurar plans de treball, d'intervenció socioeducativa acord amb les necessitats detectades. competència en coordinació d'equips amb contractats, voluntaris i alumnes de pràctiques. capacitat de coordinació i treball en xarxa amb serveis, projectes i recursos tant de l'entitat com del territori. Dinamisme i autonomia. Capacitat relacional i de comunicació.

: laboral indefinit

: 20

M'INTERESSA

SALT
07/06/2017

Administració - Aux Administratiu/va (CFGM Ambit Juridic) (SMO-Gi) [+]

: Corredoria d'assegurances cerca administratiu/va amb capacitat d'atenció al client a oficina. Aquesta oferta s´integra dins el Programa FEM OCUPACIO PER A JOVES adreçat a persones entre 18-29 anys, AMB FORMACIÓ MÀXIMA EN ESO, BATXILLERAT O CFGM ADMINISTRATIU (especialment, Ambit Jurídic). Formació a càrrec de l'empresa.

: laboral temporal

: 20

M'INTERESSA

SALT

Subscriviu-vos al nostre RSS. Us permetrà veure diàriament l'entrada de noves ofertes Subscriviu-vos a les ofertes en format RSS