12/12/14

Reforma horària: el compromís de Girona

Reformar per millorar. Prendre les mesures necessàries per assolir un major grau de qualitat de vida dels nostres conciutadans i, alhora, adoptar estàndards de major productivitat i eficiència per al país. Amb aquest esperit vàrem impulsar el setembre passat el segell "Compromís de Puntualitat", un primer i pioner pas per promoure l'excel·lència en la gestió i usos del temps.

Aquest compromís arrela en el que és una nova cultura horària que tothom accepta i aplaudeix. El temps té un valor incalculable, però la seva gestió, lligada amb l'actual sistema laboral, més propi del segle passat, impossibilita una vertadera conciliació laboral i familiar i entorpeix la millora de la productivitat d'empreses i administracions.

Com no podia ser d'altra forma, ens adherim una vegada més a aquesta reforma, tant en els seus pilars bàsics , com en els particulars, articulats a través del segell gironí de compromís de puntualitat; unes mesures que ens han de permetre posar les bases per a una nova regulació que pensa més en les persones i que es posa com a objectiu final la millora del benestar i la qualitat de vida al país.

Carles Puigdemont i Casamajó
Alcalde de Girona