21/11/14

Demana un desig, és Nadal!

Arriba un any més un Nadal carregat d'activitats i d'emocions, el moment àlgid per viure i compartir amb la família i els amics en una ciutat que s'obre una vegada més al món amb una programació potent per reforçar el seu rol de capital cultural del país. Enguany hem treballat per crear una programació que combini actes consolidats, com l'encesa dels llums de Nadal, la cursa de Sant Silvestre, els magnífics Pastorets al Teatre Municipal o l'emotiva Marató per la Marató de TV3, amb activitats que poden atraure nou públic i consolidar-nos com a ciutat cultural, com el Gran Circ de Nadal sobre Gel o El llac dels Signes amb el Ballet de Moscou.

Som una ciutat de referència perquè ho hem treballat esforçadament els últims anys, apostant per una oferta d'alt nivell al llarg de l'any, diversa, d'altíssim nivell, orientada als gironins i la resta del país, però també amb vocació d'atraure gent de fora de les nostres fronteres, amb una mirada més enllà dels Pirineus. Tenim molt per oferir, i aquest missatge comença a calar en les agendes de molta gent que veu en Girona una icona cultural que val la pena viure en primera persona. La retransmissió de la cavalcada de Reis per part de TV3 és un exemple d'aquesta expectativa que hem generat, una oportunitat que aprofitarem per difondre encara més la marca Girona i arribar a totes les llars de Catalunya.

Desitjo doncs que pugueu gaudir amb els vostres éssers estimats d'aquest Nadal i de tot el que la ciutat ha preparat amb molta il·lusió i bona voluntat per tal que siguin unes festes plenes de joia i bons moments.

Bon Nadal!

Carles Puigdemont i Casamajó
Alcalde de Girona