13/10/14

Fira de Mostres 2014: innovació i tradició en un sol espai

La Fira de Mostres de Girona arriba a la seva 53a edició amb aires renovats i amb una empenta pròpia d'un gran certamen a nivell de país. Any rere any, la Fira de Mostres s'ha anat consolidant com un referent, un espai on poder viure i veure novetats de diferents sectors i fer-ho, a més a més, en un lloc emblemàtic de Girona i en unes dates molt assenyalades.

Parlar de les Fires de Sant Narcís és parlar de la Fira de Mostres. Hem arribat a un punt que ja no s'entendrien les unes sense l'altra, quedaria quelcom buit, un espai que ja forma part del paisatge de les fires junt amb les atraccions que omplen aquests dies la ciutat. Hem de sentir-nos profundament orgullosos d'aquest certamen: no tothom pot acollir un esdeveniment així, i menys encara amb la capacitat que ha demostrat tenir sempre per renovar-se quan toca, especialitzant cada vegada més els sectors i consolidant un públic que repeteix com a tradició, però també amb una immensa majoria de persones que el descobreixen com un espai ple d'oportunitats.

Agraeixo a les empreses que confiïn en la Fira de Mostres de Girona per presentar les seves novetats, per fer-la servir d'aparador dels seus productes i serveis, i animo gironins i forans, amants del coneixement i aquells predisposats a obrir-se a noves tendències, que reservin una estona aquests dies per visitar aquest certamen únic a les nostres terres i deixar-se captivar per la màgia que desprèn i que, de sempre, ens ha conquerit a tots.

Felices Fires de Sant Narcís i molt bona Fira!

Carles Puigdemont i Casamajó
Alcalde de Girona