02/10/15

Salutació VI Congrés de Judo Ciutat de Girona

Un any més és un plaer dedicar unes línies de benvinguda a tots els participants al VI Congrés de Judo Ciutat de Girona. En els darrers anys ens hem especialitzat en acollir congressos de tot tipus, des de medicina fins a turisme i cultura, però aquest ens fa especial il·lusió perquè pivota en el món de l'esport.

Girona i esport són dos conceptes que treballem perquè estiguin cada dia més interrelacionats. Tenim grans esportistes de diferents disciplines que s'han establert a Girona per les seves immillorables condicions i és fàcil trobar-te'ls pel carrer en qualsevol moment. Però, a més a més, a Girona, i gràcies al teixit associatiu vinculat al món de l'esport, hem consolidat un esport de base d'alta qualitat, una aposta no només per a la salut dels infants sinó també per projectar futurs esportistes d'elit que ens representin en un futur, com els que ja tenim i que estan recollint els fruits del seu treball i esforç.

El Congres de Judo Ciutat de Girona va néixer com una idea senzilla però sòlida que, després de sis edicions, s'ha consolidat com un referent de país i celebro enormement que en siguem els amfitrions. Sigueu doncs molt benvinguts a Girona! Espero que aquest esdeveniment sigui de nou un èxit i que, dins de les possibilitats, tingueu l'oportunitat de descobrir una ciutat de la qual ben segur us endureu un bon record.


Carles Puigdemont i Casamajó
Alcalde de Girona