10/02/14

Pròleg de la 62a edició del Rally Costa Brava FIA

Un any més, Girona acull una de les proves esportives de referència internacional en el món dels clàssics del motor: el Rally Costa Brava, un dels més antics del calendari automobilístic, que obre una nova edició recuperant alguns itineraris i el calendari dels seus orígens; uns canvis que permetran una major participació i el dotaran de major autenticitat històrica. Des de l'Ajuntament de Girona no hem volgut perdre l'oportunitat de participar-hi de nou activament, ja que és una cita esperada i estimada pels gironins que gaudeixen amb l'esport del motor, que són molts, i una excel·lent oportunitat per promoure l'esport i la ciutat i situar-la, un cop més, en el mapa esportiu català i europeu.

Girona vol ser, també, epicentre d'una activitat esportiva important dins el conjunt del país. La capacitat d'atraure proves de referència, així com la nostra geografia, excel·lent per a competicions, per a la pràctica d'esports a l'aire lliure i per a l'entrenament dels esportistes d'elit, ens han situat en una posició de privilegi que hem de mantenir i continuar explorant pel bé del futur de les nostres comarques i del nostre país.

L'excel·lent treball organitzatiu del Club RallyClassics, l'ànima de la prova, amb la implicació i col·laboració de l'Ajuntament de Girona, ens permeten augurar que podrem gaudir d'unes magnífiques jornades que combinen esport i turisme i, en aquest cas, admirar uns automòbils de llegenda.


Carles Puigdemont i Casamajó
Alcalde de Girona