09/03/15

Pròleg Rally Costa Brava 2015

Girona s'ha implicat com mai en els últims anys en la promoció de l'esport de base, a acollir les preparacions dels equips d'elit i esdevenir la seu de les principals proves esportives nacionals i internacionals. L'aposta que hem fet els últims quatre anys mostra fins a quin punt creiem en l'esport i la seva repercussió directa en la promoció i projecció de la ciutat.

Fa uns dies vàrem celebrar al Palau de Congressos el primer acte de reconeixement a les joves promeses de l'esport gironí. Eren més de 180 nois i noies de múltiples disciplines, un planter d'extraordinari talent que ens permet veure un futur prometedor en aquest àmbit. Aquest és un dels eixos amb els quals es treballa, i que ens han de permetre que Girona aconsegueixi el segell de Destinació Turística Esportiva, un segell que ens ha de consolidar com a referents en el món de l'esport i, també, i com a conseqüència d'això, atreure nou turisme a la ciutat.

El Rally Costa Brava és, sens dubte, una de les apostes per aconseguir, acollint grans competicions, que l'esport esdevingui un bon aparador de la ciutat. Un any més no hem volgut perdre l'oportunitat de participar-hi activament, no només perquè creiem en aquesta ja històrica competició, sinó també perquè, a més a més, és una de les proves més esperades i estimades pels gironins i gironines, que any rere any no se'n volen perdre detall. Aquest lloc en el cor i la ment de molts dels nostres conciutadans se l'han guanyat gràcies a l'esforç de l'organització, que sempre procura oferir una competició d'alta qualitat i amb una gran capacitat de renovació.

Estic convençut que novament podrem viure moments molt emocionants del Rally Costa Brava i animo tothom a fer-ho, tot gaudint d'aquesta magnífica ciutat.


Carles Puigdemont i Casamajó
Alcalde de Girona