Carta de comiat al personal de l'Ajuntament de Girona

Diumenge 10 de gener de 2016

Carta de comiat al personal de l'Ajuntament de Girona

Benvolguts companys, benvolgudes companyes,

En aquestes darreres hores hem viscut una convulsió informativa arran de la meva investidura com a president de la Generalitat, i entenc que això genera tot tipus de sensacions i sentiments a la casa. És per això que us voldria adreçar unes breus ratlles i transmetre a tot el col·lectiu de treballadors i treballadores de l'Ajuntament la màxima serenitat i confiança en el futur. I alhora, per agrair-vos emocionadament la vostra feina i la vostra col·laboració que no dubto que continuareu dispensant a la persona que prengui el relleu a l'alcaldia de la ciutat.

Tindria ganes d'adreçar-vos una reflexió molt més extensa però les circumstàncies que m'han conduït a acceptar aquesta nova responsabilitat no m'han permès dedicar-hi més hores de les disponibles. Confio que em sabreu perdonar i que entendreu que l'enorme responsabilitat que assumeixo era indefugible.

He après molt i he adquirit, gràcies també a vosaltres, una cultura de la bona governança pública que difícilment hauria aconseguit de no tenir aquesta meravellosa experiència a l'Ajuntament. Estic convençut que aquest aprenentatge em servirà de molt i que l'empremta de l'Ajuntament de Girona serà reconeixible.

Espero que ens veurem per la ciutat, gaudint-la i estimant-la. Jo no me la trec mai del cap.

Moltes gràcies a tothom, i mil disculpes per tot en el que hagi errat o us hagi molestat.

Carles Puigdemont i Casamajó