Translate this on-line   |   Traducir on-line

Ajuntament de Girona
UMAT, Unitat Municipal d'Anàlisi Territorial
UMAT
Us trobeu a:  Servei Municipal de Cartografia

Servei municipal de Cartografia

Cartografia municipal de Girona. Es pot consultar amb visors de mapes interactius en línia (geoserveis) o descarregar en diversos formats (productes cartografics).

Espereu, si us plau...

Cercar adreça  |  Ajuda

Escolliu el carrer que voleu seleccionar (clic sobre el nom). Tot seguit podreu triar si voleu veure tot l'eix del carrer o un número determinat. Per anar ràpid o si no sabeu el nom exacte, podeu escriure directament part del nom del carrer que vulgueu trobar, i la llista de carrers quedarà filtrada pel text escrit. Amb l'opció 'plànol' podeu canviar el mapa que s'obre per defecte.


Cercar servei  |  Ajuda

Escolliu el tipus de servei amb els dos desplegables superiors per obtenir un llistat amb noms i adreces.Cercar per coordenades [+]  |  Ajuda

UTM Fus 31. Projecció: ED 1950
Entreu les coordenades X i Y del punt a localitzar al mapa de Girona. Si la coordenada cau fora l'àmbit del mapa aquest apareixerà en blanc. Des d'aquí, podeu convertir les vostres coordenades geogràfiques (longitud i latitud) al format UTM.

 

Actualitat

Resolució sobre la delimitació municipal entre Girona i Celrà

[11/06/2013] - El DOGC núm. 6309, de data 6 de febrer de 2013 publica la resolució del Departament de Governació i Relacions Institucionals sobre el límit municipal entre ambdós municipis, corresponent al tram en desacord de la zona del Castell de Sant Miquel, que fins a la data era provisional per manca d'acord.

Aprovació dels noms de nous carrers i altres modificacions

[22/05/2013] - Actualitzada la cartografia dels eixos dels carrers de la ciutat amb les denominacions i modificacions en els noms dels carrers aprovades pel Ple de la Corporació de data 13 de maig de 2013.

La imatge de les façanes del Barri Vell descarregable

[22/05/2013] - Disponible per a la descàrrega gratuïta una de les imatges més emblemàtiques de Girona: les façanes de l'Onyar

Novetats als productes cartogràfics

[22/05/2013] - Imatge aèria de 2012 en PDF i Model d'elevacions del terreny actualitzat a 2012

Novetats al geoservei de farmàcies en servei d'urgències

[05/04/2013] - S'ha actualitzat el servei de localització territorial de les farmàcies de la ciutat en servei d'urgències amb la descàrrega dels punts en format gpx.

Arxiu de notícies

Girona Rutes [28/11/2012]

Pla de voreres [09/07/2012]


Girona - Plànol de la ciutat
Plànol de Girona en format PDF
Enllaceu el mapa de Girona
Catàleg municipal d'imatge aèria de Girona
L'aplicació envia per correu electrònic el retall del plànol topogràfic de Girona que l'usuari necessiti. Selecció  per adreça, referècia cadastral o des del mapa interactiu
GEoserveis WMS
Novetats al web
Carta de serveis
UMAT-Memòria 2011
Cerca de cartografia
Carrers nous de Girona des de 1999
Planejament urbanístic
Girona i el seu entorn a vista d'ocell
Observatori de Girona