Translate this on-line   |   Traducir on-line

Ajuntament de Girona
UMAT, Unitat Municipal d'Anàlisi Territorial
UMAT
Us trobeu a:  Actualitat

Actualitat

Rutes amb bicicleta elèctrica

[20/06/2012] - La prova pilot del 'Girona Eco-bikes' permet descobrir l'entorn de Girona en bicicleta elèctrica.

Imatge il·lustrativa de la notícia

[ AMPLIAR IMATGE ]

Durant els mesos de maig i juny de 2012 s’està portant a terme amb èxit una prova pilot que permet fer rutes gratuïtes en bicicleta elèctrica pel Barri Vell i Sant Daniel de Girona.

La iniciativa, s'emmarca dins el projecte europeu CLEAN - eleCtric mobiLity to analyse tourist bEhaviour in urbAN areas (mobilitat elèctrica per l’anàlisi del comportament dels turistes a àrees urbanes) i forma part d'un Estudi de Recerca Europeu de Turisme Sostenible (ERNEST) que treballa per l'adopció de pràctiques sostenibles sense renunciar a la competitivitat.

Girona Eco-bikes, desenvolupat per la UMAT amb el suport de l'Àrea de Turisme i Comerç de l'Ajuntament de Girona, compta amb dos tipus de bicicleta elèctrica  i ha establert dos itineraris diferents de descoberta pel centre històric i per l'entorn natural gironí a la banda de Sant Daniel. Les bicicletes van equipades amb GPS i àudios explicatius dels punts d'interès de la visita i els ciclistes disposen dels mapes del recorregut.

L'actual fase d'anàlisi del projecte avaluarà la seva viabilitat en base a les dades recollides i les enquestes realitzades als usuaris.

>> Més informació, mapes i tracks

TORNAR