Translate this on-line   |   Traducir on-line

Ajuntament de Girona
UMAT, Unitat Municipal d'Anàlisi Territorial
UMAT
Us trobeu a:  Actualitat

Actualitat

Ænvers Girona_Mapes intangibles

[10/05/2012] - La UMAT col·labora amb el Centre d'Art Contemporani.Girona, en el nou programa "Ænvers Girona" que pren la cartografia com a mètode d'investigació urbana i el mapa com a instrument de comunicació.

Imatge il·lustrativa de la notícia

[ AMPLIAR IMATGE ]

“Ænvers Girona” és un nou programa del Bòlit que es presenta en format evolutiu  i en procés i que combina cultura i turisme, art i educació, oci i coneixement, i que té com a nucli de reflexions i operacions la ciutat de Girona.

La seva primera edició, “Ænvers Girona_Mapes Intangibles”  comissariada per Flora Bacquelaine, i amb treballs de Maia Kanaan, Olga Taravilla, Isa Campo, Alba Sotorra, Antoni Miralda i Marta Negre, és un exercici col·lectiu que pren la cartografia com a mètode d'investigació urbana i el mapa com a instrument de comunicació.

Es tracta d'una reflexió sobre la ciutat, des de la contemporaneïtat i a partir de diferents aproximacions cartogràfiques que s’aniran succeint en el temps: Cartografia subjectiva. mapes efímers & mapes de la quotidianitat  (primavera);  Cartografies sensibles (estiu);   Cartografia sensorial. mapes derivats (tardor).

Inauguració, avui  10 de maig de 2012 a les 19.30h a l’ExpoCambra, la sala d’exposicions de la Cambra de la Propietat de Girona. Oberta alpúblic fins el 9 de desembre de 2012.

Podeu seguir l’evolució del projecte a www.bolit.cat/blog
Més informació: www.bolit.cat

TORNAR