Turisme accessible: mobilitat reduïda

Museu d'Història dels Jueus

Entrada principal practicable amb dificultats: hi ha una rampa amb tres escalons inferiors a 2 cm per arribar a la taquilla i escales superiors a 5cm per accedir a l'espai expositiu.
Entrada alternativa accessible amb dificultats (un escaló superior a 5cm) a través d'ascensor de mida mitjana. Cal demanar per l'ascensor a recepció, el personal del museu fa l'acompanyament fins a l'ascensor i indica el recorregut a seguir. Aquest servei està subjecte a la disponibilitat del personal: de dimarts a dissabte de 10 h a 15 h, fora d'aquest horari és necessari trucar prèviament al 972 216 761 per demanar disponibilitat.
Bona circulació interior amb alguna dificultat que es pot superar amb rampes o algun escaló d'entre 2 i 5 cm que no impedeix la visió de l'espai. L'únic espai inaccessible per a usuaris en cadira de rodes és el micvé, espai estret al qual s'accedeix amb escales superiors a 5 cm.
L'exposició es pot seguir amb facilitat. Cal demanar a recepció com seguir l'ordre cronològic a través del recorregut alternatiu en cas d'utilitzar l'ascensor.
La gran majoria de vitrines i objectes exposats es troben a una alçada visible per a usuaris en cadira de rodes.
d'atenció al públic no adaptat, però es pot disposar d'assistència puntual del personal del museu en tot moment.
Entrada reduïda de 2 € per a la persona titular de la targeta de discapacitat.

Entorn exterior: carrer de vianants empedrat, amb paviment lleugerament irregular i pendent d'entre el 8 i el 12% d'inclinació.
Pàrquing reservat per PMR gratuït més proper: 1 plaça a plaça de Sant Josep a 290 m. Accés al museu des d'aquests punts pel c. de la Força, empedrat i amb pendent d'entre el 8 i el 12%.

Accés amb transport públic: parada més propera L11 Cort Reial (accessible, en vorera), a 210 m. Accés al museu des d'aquest punt pel c. de la Força, empedrat i amb pendent d'entre el 8 i el 12%.
Taxi: plaça de la Catedral, a 50 m, o a la plaça de l'Oli, a 150 m. Accés al museu pel c. de la Força