NotÝcies

Descobreix Girona a travÚs de les visites guiades

15/07/15 | Durant els mesos de juliol i agost, l'oferta de visites guiades a la ciutat no s'atura. Els museus de Girona han programat diverses sortides que permetran descobrir als visitants el ric patrimoni cultural i natural del municipi durant l'estiu.

La Casa Masˇ ens proposa un itinerari nocturn pels interiors noucentistes dissenyats per Rafael Masˇ. La visita Ús cada dijous, divendres i dissabte (a partir del 16 de juliol i fins el 19 de setembre) a les 9 del vespre, i es completa la visita amb un tast de cervesa artesanal Moska. La tarifa normal Ús de 10 euros i cal reservar prŔviament.


El Museu d'Hist˛ria de la ciutat continua oferint la visita guiada Bombes sobre Girona i s'hi afegeix La mem˛ria secreta de la Girona pecadora, un recorregut pels carrers del "barri xino" gironÝ, una passejada per l'entramat d'ombrÝvols carrerons on les prostitutes oferien els seus serveis en una vintena de locals, fins a finals del segle XX. El recorregut analitzarÓ la transformaciˇ del barri de Sant Feliu i l'evoluciˇ de la vida quotidiana d'aquest indret. Aquesta visita nomÚs es realitza un dissabte al mes a les 6 de la tarda.

Al voltant de l'exposiciˇ, "Girona als ulls de les viatgeres (S.XIX-XX)" el Museu d'Hist˛ria de Girona tambÚ s'han organitzat visites guiades i itineraris

El museu d'Arqueologia de Catalunya, al monestir de Sant Pere de Galligants, planteja un divertit recorregut hist˛ric a travÚs d'una visita teatralitzada, que pretÚn acostar-nos a la vida dels monjos que hi habitaven durant el segle XII. Aquesta visita es realitza els diumenges a les 12 del migdia.

Per altre banda, des del Punt de Benvinguda continuen les visites guiades Girona Walks, que permeten descobrir la hist˛ria de la ciutat, tot passejant pels carrers del Barri Vell de la mÓ de guies oficials. Aquestes visites surten cada dia (excepte dilluns) a les 10h del mati i tenen una durada de dues hores. El dissabte es realitza en catalÓ, i la resta de dies en castellÓ i anglŔs.

Per ˙ltim, el Museu d'Hist˛ria dels Jueus ens proposa un itinerari urbÓ anomenat Les plantes de la bÝblia. Un autŔntic viatge per la hist˛ria natural dins del call de Girona i el seu entorn immediat, de la mÓ d'un guia de natura. Cal consultar les dates i les diferents tarifes al web.