Notícies

Una part de la sisena temporada de "Joc de trons" es rodarà a Girona

08/06/15 | El canal de televisió nord-americà HBO ha confirmat que la sisena temporada de l'aclamada sèrie és rodarà a Girona i Peníscola, entre altres ciutats espanyoles.

La ciutat de Girona serà l'escenari de la sisena temporada de la sèrie de televisió Joc de trons, una de les propostes televisives que té actualment més seguidors arreu del món. El canal de televisió nord-americà HBO ho ha confirmat a través d'un comunicat oficial emès mitjançant la cadena Canal Plus, que és la que té els drets d'emissió de la sèrie al nostre país. Encara no s'han desvelat detalls del rodatge a la ciutat i des de Canal Plus només s'ha informat que la sisena temporada de la sèrie es rodarà també en altres localitats com Peníscola.

Aquesta serà una magnífica oportunitat per posicionar la ciutat al món, ja que es tracta d'una sèrie que s'ha convertit en un autèntic fenomen mediàtic des de la seva estrena, el 2011.
Game of Thrones (títol original en anglès) està basada en la sèrie de novel·les Cançó de gel i foc, de l'escriptor nord-americà George R. R. Martin. La sèrie ha estat reconeguda per la crítica i ha estat guardonada amb Globus d'Or i catorze premis Emmy. Joc de trons s'ha convertit també en l'estrena més vista d'una sèrie de ficció a Canal Plus.

Està previst que el rodatge comenci el setembre, i es preveu un important impacte a la ciutat, amb un creixement de visitants, com a la ciutat de Dubrovnik, per exemple, on després que s'hi gravés la sèrie, el turisme es va incrementar en un 32%.