Notícies

Guia turística de Girona per a infants

02/06/15 | Els nens i nenes de cicle superior de l'escola Domeny de Girona han elaborat una guia de la ciutat on-line.

El turisme familiar és un els segments turístics amb més demanda a la ciutat de Girona. Les famílies que viatgen solen tenir necessitats especifiques i busquen productes i activitats pensades per a ells. Girona disposa de nombrosos recursos per a que els més petits gaudeixiin la ciutat a la seva manera (amb els circuits d'orientació, el trenet turístic, el museu del Cinema, el proper festival de música Festivalot, etc), i recentment des d'una escola de la ciutat han ideat una petita guia turística per a les famílies que vulguin visitar Girona.

Els nens i nenes de cicle superior de l'escola Domeny de Girona han elaborat una guia de la ciutat amb allò que pensen que més pot agradar als nens i nenes com ells que visiten Girona. La guia inclou llocs d'esbarjo, llocs per anar a menjar, curiositats i llocs culturals, llegendes de Girona, entre d'altres. També han elaborat una colla de passatemps relacionats amb la ciutat per distreure's, per exemple, els dies que plou i els petits visitants no poden sortir de l'hotel. Tot plegat, una experiència més per conèixer Girona des d'una altra perspectiva.

La web es presenta en tres idiomes, català, castellà i anglès, i està formada per diversos apartats que ajudaran a planificar una visita diferent a totes les famílies que visiten la ciutat amb nens.

[ INFORMACIÓ ADICIONAL ]