Notícies

El llibre fotogràfic "Girona, Temps de Flors" testimonia tots els muntatges i projectes de la 60a edició del festival

17/05/15 | El llibre de Girona, Temps de Flors es convertirà aquest any, de nou, en un testimoni d'excepció del festival.

El llibre de Girona, Temps de Flors es convertirà aquest any, de nou, en un testimoni d'excepció del festival. La publicació, impulsada per la jove dissenyadora gironina Lara Pujol amb la col·laboració del fotògraf Joan Altés, recull les imatges de tots els projectes florals de Girona, Temps de Flors d'aquesta edició.

El llibre Girona, Temps de Flors es prepara durant els mesos previs a l'exposició i se'n fa el reportatge fotogràfic el primer cap de setmana. Lara Pujol s'encarrega de l'autoedició de la publicació. El llibre, que té prop de 150 pàgines, té una tirada de més de 500 exemplars i s'edita en català, castellà i anglès. El format és de 29x22 cm i compta amb tapes fotogràfiques dures i enquadernat de fil artesanal de tipus japonès. El pròleg de l'edició d'enguany ha anat a càrrec del prestigiós dissenyador guardonat amb tres premis FAD Fernando Salas.

L'Ajuntament de Girona és el principal col·laborador del llibre, i també hi participen la Diputació de Girona i Cafès Cornellà. El projecte compta, a més, amb el suport de l'Associació d'Amics de la Girona Antiga i de l'Associació Amics de les Flors. Es pot seguir l'actualitat de les etapes d'elaboració del llibre a través del Facebook (www.facebook.com/LlibreTempsDeFlors) i del Twitter (@llibreflors).

Es podrà adquirir a partir de demà a través del web The Folio Club i es odrà trobarà també a l'Oficina de Turisme de Girona i en diferents llibreries de Girona i de Barcelona.

[ INFORMACIÓ ADICIONAL ]