Notícies

Girona, Temps de Flors celebra del 9 al 17 de maig el 60è aniversari

30/04/15 | Girona, Temps de Flors celebrarà aquest 2015 el 60è aniversari. Serà l'any de la consolidació d'un espai floral singular, com és el riu Onyar, i de l'obertura, durant els dies de la mostra, del Cinema Modern, 14 anys després de tancar les portes definitivament.

L'ampliació de l'horari d'obertura, que permetrà veure els espais fins a les deu de la nit —una hora més que fins ara—, serà també un dels atractius de l'edició d'enguany del festival, ja que els visitants podran gaudir de més temps per recórrer els 134 espais guarnits i, a més, permetrà que els projectes es puguin contemplar des d'una altra perspectiva. Tal com s'ha fet els anys anteriors, durant tres dies (dissabte 9, dimecres 13 i dissabte 16) els projectes estaran oberts de les deu del matí a les dotze de la nit.

Un altre dels projectes destacats que mereixeran enguany una visita serà el que faran representants de l'exposició Floraliën, de Gant, al claustre del monestir de Sant Daniel, que es recupera en el recorregut d'aquesta edició. Floraliën és una de les mostres florals amb més reconeixement arreu del món.

Com cada any, aquest 2015 es proposarà també una novetat tecnològica per als visitants del festival. S'han elaborat audioguies dels espais considerats imprescindibles en quatre idiomes: català, castellà, anglès i francès. Aquest instrument permetrà fer una visita pel recorregut de Temps de Flors amb un valor afegit, ja que s'hi descriuran els 10 espais imprescindibles i els projectes que s'hi emmarquen.

Girona, Temps de Flors està organitzat conjuntament entre l'Ajuntament de Girona, l'Associació Amics de les Flors de Girona, l'Associació Amics de la Girona Antiga, l'Associació Amics dels Jardins Històrics i l'Associació Floral de Girona.

Consulteu tota la informació al web [ GIRONA TEMPS DE FLORS ]