Notícies

Nova app turística de la ciutat de Girona

15/04/15 | L'Ajuntament de Girona presenta una guia turística de la ciutat per a dispositius mòbils i tauletes i que permet fer un recorregut per la ciutat amb textos del periodista i escriptor gironí Miquel Fañanàs.

Es tracta d'una aplicació disponible per a mòbils i tauletes que permet fer un recorregut pels espais de la ciutat més atractius per als turistes, com els monuments o els museus, alhora que dóna l'opció de conèixer aquells aspectes menys coneguts de Girona, com les llegendes de la ciutat o diverses curiositats. Aquesta serà una eina molt útil per conèixer més profundament Girona, útil per als turistes, però també interessant per als gironins i gironines.

Hi ha capítols dedicats a la Girona jueva i a la Girona misteriosa que incorporen elements que poden passar desapercebuts per als mateixos gironins. A banda d'aquests dos capítols, a la guia es pot trobar un apartat dedicat a la Girona antiga, un altre dedicat a la Girona de JosepPla, un a la Girona de Rafael Masó i un altre a la Girona pecadora, a més d'informació sobre l'entorn natural de la ciutat i altres dades d'interès. L'impulsor del projecte és un escriptor i periodista gironí, Miquel Fañanàs. La guia inclou textos del mateix autor i fotografies realitzades per Jordi Torres.

L'aplicació, sota el nom de Guia de Girona, ja està disponible per a sistema operatiu Android i en els propers dies ho estarà també per a iPhone. Té un cost de descàrrega d'1,99 euros (+ IVA). Estarà disponible en català, castellà, anglès, francès i rus.

[ DESCARREGAR A GOOGLE PLAY ] [ DESCARREGAR A L'APP STORE]