Notícies

S'amplien els serveis internacionals de tren entre Catalunya i França

23/03/15 | Renfe i SNCF reforcen el servei Barcelona-París amb una tercera freqüència diària a partir del 30 de març. El nou tren sortirà de Barcelona a les 13.25 hores i de París a les 16.07 hores.

Renfe-SNCF en Cooperació és la unió dels dos operadors ferroviaris més importants de França i Espanya, amb l'objectiu d'enllaçar ambdós països amb el tren d'alta velocitat.

A partir del dilluns 30 de març i fins al 30 d'agost, Renfe-SNCF en Cooperació reforça la relació Barcelona-París amb una nova freqüència per sentit. D'aquesta manera les dues capitals quedaren enllaçades amb 3 trens diaris en cada sentit.
El nou servei sortirà de Barcelona a les 13.25 hores amb arribada a París a les 19.53 hores. En sentit contrari, hi haurà un nou servei amb sortida de París Gare de Lyon a les 16.07 hores i arribada a Barcelona a les 22.42 hores. Amb la posada en servei d'aquest nou tren la relació Barcelona-Girona-Figueres disposarà de 14 trens Avant diaris per sentit.

A més, amb l'objectiu d'atendre l'increment de demanda que es produeix en el període estival, ja es troba a la venda la quarta freqüència que enllaçarà Barcelona amb París, i viceversa, que s'inicia el 5 de juliol.
Amb la nova oferta, Renfe-SNCF en Cooperació oferirà durant la primavera 6 trens entre Espanya i França, i a partir del 30 de juny seran 7 els serveis que enllacin Catalunya amb París, Lió, Marsella o Tolosa.

[ INFORMACIÓ ADICIONAL ]