Notícies

La Setmana de la Moda de Girona, un esdeveniment per a professionals i amants de la moda

17/03/15 | L'associació Agimod i l'Ajuntament de Girona presenten la primera edició de la Setmana de la Moda de Girona, que tindrà lloc del 18 al 21 de març del 2015.

Desfilades, ponències i tallers sobre el món de la moda convertiran Girona en capital del sector del 18 al 21 de març. La primera edició de la Setmana de la Moda portarà a la ciutat dissenyadors amb una trajectòria reconeguda, com Cèlia Vela, Jordi Dalmau o Teresa Ripoll, que mostraran les seves creacions al costat de joves talents emergents del país. A part de les desfilades, es duran a terme ponències sobre tèxtil i estilisme, tallers de costura, bijuteria i maquillatge i es podran trobar estands de marques i dissenyadors diversos repartits entre el pont de Pedra i plaça de la Independència. Totes les activitats i les desfilades seran d'entrada gratuïta amb inscripció prèvia a través del web
[ GIMODA ]. A més, al Teatre Municipal hi haurà exposicions sobre la història del tèxtil gironí, com "Teixint la història", i una fusió de moda i art amb "Fils de complicitat", de l'artista Begoña Ramos i la dissenyadora Celia Vela.

L'eix central de la Setmana de la Moda seran les desfilades. La figuerenca Cèlia Vela serà l'encarregada de donar el tret de sortida a l'esdeveniment en l'acte d'inauguració que tindrà lloc al Teatre Municipal el dia 18, a les 20.30 h. També se hi haurà ponències a l'Auditori Josep Irla de la seu de la Generalitat de Catalunya i es faran tallers al Centre Cívic Barri Vell-Mercadal, entre altres activitats que completaran una programació de propostes que tenen com a objectiu comú promoure i difondre el món de la moda a casa nostra.

Cal destacar que s'oferirà un menú gastronòmic exclusiu per a l'ocasió organitzat per l'Associació d'Hostaleria de Girona, al qual s'han adherit més d'una vintena de restaurants de la ciutat i, a part, se sortejarà un àpat per a dues persones a través dels contenidors de Roba Amiga entre tots aquells que facin una donació de roba usada durant la Setmana de la Moda. Per últim, des de l'Oficina de Turisme de la Rambla s'organitzaran visites guiades gratuïtes, a càrrec de l'Associació de Guies de Girona, pels espais on hi hagi activitats de Gimoda.