Notícies

El Festivalot, el nou festival de música dirigit als més menuts, nova proposta de turisme familiar a Girona

05/03/15 | El festival, impulsat per la formació Els Amics de les Arts, serà els dies 6 i 7 de juny, i inclourà més de 20 concerts de diferents estils pensats per al públic familiar.

L'objectiu del festival és que grans i petits puguin gaudir de la música en directe i que Girona es converteixi, durant dos dies, en territori 100% musical i 100% familiar. Els Catarres, Joan Dausà o Els Amics de les Arts actuaran en aquesta primera edició.

El Festivalot oferirà durant un cap de setmana més de 20 concerts i espectacles relacionats amb la música i pensats per als infants i els adults que els acompanyin. A més dels diferents concerts de pagament, el festival té previstos concerts gratuïts, tallers, activitats i serveis dirigits als assistents, com zones de descans, lactància i joc d'entrada lliure, on en alguns casos es disposarà de trones i microones per escalfar els àpats dels petits.

El Teatre Municipal, l'Auditori de la Mercè i la plaça de la Independència —on es faran els concerts gratuïts— seran els grans escenaris del Festivalot. L'Auditori de la Mercè serà l'escenari dels concerts de jazz i música clàssica com l'espectacle Nora i el jazz, de la Big Band de Granollers; Com sona Armstrong? o Bitels per a nadons. L'espai de la plaça de la Independència acollirà els dos dies del festival les actuacions de Jordi Tonietti, Lali Rondalla, Ambäukatunàvia, Cybee, Landry el Rumbero, Little Swing (País de Cotó i Hop's Trio), La Tresca i la Verdesca i Soul Music Kids (de l'escola EUMES).

Les entrades ja estan a la venda i es poden comprar a través del web
[ FESTIVALOT ]