Notícies

Girona Bike World, la nova fira dedicada al sector de la bicicleta

25/02/15 | El territori de les comarques gironines ofereix una gran diversitat d'oportunitats als usuaris de la bicicleta i Girona Bike World vol respondre a les necessitats dels ciclistes amateurs i professionals.

De l'1 al 3 de maig se celebrarà la fira Girona Bike World, on els visitants podran trobar les últimes novetats del sector del cicloturisme, utilitzar un circuit de proves i presenciar exhibicions dels millors bikers del món. L'objectiu de la fira és que els visitants puguin conèixer les últimes ofertes vinculades al cicloturisme, provar els últims models de bicicletes del mercat, practicar la seva habilitat en un circuit de proves o participar en conferències i exhibicions. En el marc d'aquesta fira també es durà a terme el 5è Congrés Internacional de la Bicicleta i el repte Pirinexus 360 Challenge.
La demarcació de Girona té 125 quilòmetres de vies verdes i multitud de rutes senyalitzades per al cicloturisme i, en els darrers anys, el nombre d'usuaris de la bicicleta ha augmentat de forma considerable. Aquest context i el bon clima de la zona desperta un interès a l'alça entre els ciclistes d'arreu del món, i es consolida com a zona d'entrenament per a ciclistes professionals.
Com a esdeveniment paral·lel a Girona Bike World, els dies 30 d'abril i 1 de maig se celebrarà al Palau de Congressos de Girona el 5è Congrés Internacional de la Bicicleta, focalitzat en el cicloturisme i la mobilitat sostenible. D'altra banda, el dissabte 2 de maig tindrà lloc la primera edició de la Pirinexus 360 Challenge, una prova de resistència extrema que començarà i acabarà al recinte del Palau de Fires de Girona. Els participants hauran de completar, entre les 6 del matí i les 2 de la matinada, 350 quilòmetres que comunicaran la Garrotxa, el sud de França, l'Empordà i el Gironès.

[ INFORMACIÓ ADICIONAL ]