Notícies

Girona és la ciutat amb millor reputació en línia de l'Estat espanyol

20/02/15 | El web corporatiu de preus d'hotels Trivago ha publicat un informe sobre la reputació de les destinacions turístiques espanyoles, analitzant més de 7 milions de valoracions d'hotels a Internet

Trivago ha estudiat la reputació de les destinacions turístiques de l'Estat, analitzant totes les demarcacions i quaranta ciutats de manera individual.

El resultat indica que Girona és la ciutat que ha rebut les millors valoracions dels usuaris i, de fet, és l'única ciutat de l'Estat que supera els 83 punts sobre un total de 100. En segon lloc hi ha Ronda i en tercer lloc Santiago de Compostel·la.

Les valoracions analitzades procedeixen de pàgines web que Trivago inclou al seu sistema, com Expedia o Venere. Gràcies a l'estudi s'ha comprovat que els usuaris tendeixen a valorar millor els hotels petits i familiars, on l'atenció sol ser més personalitzada, tal com passa en ciutats culturals de mida mitjana o petita.

Trivago és un comparador de preus d'hotels que agilitza els processos de cerca i reserva mostrant en temps real els preus dels hotels en tot el món, integrats en 200 portals de reserva en línia. Trivago funciona en 50 països i 31 idiomes, i rep més de 80 milions de visites al mes.

[ TRIVAGO ]