Notícies

Girona és una de les ciutats més buscades pels europeus per passar-hi les vacances, segons Jetcost

10/02/15 | Aquests és un dels resultats de recerques de ciutats espanyoles i països fetes pels europeus durant el 2014, segons ha pogut comprovar el potent cercador de vols i hotels Jetcost.

Espanya ocupa amb diferència el primer lloc en el rànquing de recerques per països des de diferents ciutats europees, després dels seus propis països d'origen, encara que en algun cas, com en el dels holandesos, per sobre del seu propi país.

Jetcost analitza regularment les cerques que es fan a través del seu portal, de manera que s'aconsegueixen dades molt fiables, ja que es tracta de recerques reals i no d'enquestes. Les dades que analitzen els resultats de 2014 indiquen que Barcelona ha estat la ciutat més sol·licitada pels viatgers francesos, italians i holandesos, mentre que Alacant ho ha estat pels britànics i Palma de Mallorca pels alemanys.

Pel que fa al còmput per països més buscats, el resultat és que Espanya és la destinació favorita per gaudir de les vacances per part de britànics, alemanys, italians i holandesos i només ocupa el segon lloc per als francesos, després del seu propi país. Així s'explica que l'any 2014 hagi suposat un nou rècord per al turisme espanyol, amb més de 65 milions de turistes estrangers, majoritàriament europeus.

D'altra banda, es comença a veure un gran interès per algunes destinacions llunyanes, particularment els Estats Units i Tailàndia.

En el cas de Girona, se situa en el número 10 de les ciutats més buscades pels francesos i els alemanys, i en la novena posició per als holandesos.

[ JET SET ]