Notícies

Nou catàleg "Girona, ciutat de festivals"

04/02/15 | Girona oferirà 21 festivals en 12 mesos, i l'Ajuntament ha editat una nova guia en format paper on s'hi recull tota la programació.

L'ajuntament de Girona ha editat, per tercer any consecutiu, la nova guia ‘Girona, ciutat de festivals', on s'agrupa la programació dels 21 festivals culturals que es faran a Girona durant el 2015.
Girona, ciutat de festivals: la guia en paper -que es distribuirà també fora de Girona-, es va presentar conjuntament amb un videoclip promocional, i un web renovat amb informació visual i sonora. La promoció d'aquesta marca estarà reforçada a internet amb aquest nou web oficial traduït a quatre idiomes i amb les xarxes socials.
Respecte al 2014, a la programació del 2015 s'hi afegeixen dues propostes noves: el Festivalot -el certamen de música familiar creat per la formació musical Els Amics de les Arts- i 'Tempo sota les estrelles', un festival que combina gastronomia, vi i música en directe. Una altra de les novetats és el fet que el festival de literatura MOT tindrà el seu epicentre a la nova Biblioteca Pública Carles Rahola
Aquesta nova edició en paper té un format més gran que en les dues edicions anteriors, per encabir una oferta creixent que comprèn pràcticament tot l'any i gairebé totes les disciplines artístiques: des del Black Music Festival (música), Ludivers (jocs), fins a Temporada Alta (arts escèniques), o el terrorífic Acocollona't!, ja en plena tardor.

[ GIRONA, CIUTAT DE FESTIVALS ]