Notícies

Torna el Girona10 amb grans novetats

13/01/15 | Ja s'ha realitzat el sorteig de les més de 1.600 places hoteleres i els 1.300 menús de restaurant a 10 euros. Del 23 al 25 de gener es podran veure tastets d'algunes de les propostes incloses dins Girona, Ciutat de Festivals; es podran fer activitats esportives o es podrà veure una desfilada de moda, entre d'altres opcions.

Els dies 23, 24 i 25 de gener serà un cap de setmana "veritablement 10" a Girona. Aquest any, l'Associació d'Hostaleria Turisme i Restauració de Girona ha fet un pas més que en les tres edicions anteriors i convertiran la ciutat, durant tres dies, en un aparador dels esdeveniments més rellevants que hi tenen lloc durant l'any. Es tracta d'un gran esdeveniment turístic, cultural i social. El calendari anual d'activitats a Catalunya comença amb el Girona10.

Així doncs es podran veure des d'actuacions musicals a la plaça del Lleó, mappings a la façana de l'Ajuntament o activitats lúdiques, exposicions de cotxes de ral·li, tallers de cuina i activitats esportives diverses, passant per un projecte floral de Girona, Temps de Flors als Banys Àrabs o un avanç de la Setmana de la Moda, amb una desfilada a la plaça de Francesc Calvet i Rubalcaba.

Fins el 14 de gener, totes aquelles persones interessades a aconseguir una nit d'hotel o un menú de restaurant a 10 euros s'han pogut inscriure a través del web [ Girona 10 ], on es pot trobar també més informació sobre l'esdeveniment.

17.947 és el número de tall guanyador del sorteig de la quarta edició del Girona10.