Notícies

Neix el Club Girona Cultura, l'aposta de l'Ajuntament de Girona per apropar la cultura a la ciutadania

31/12/14 | L'Ajuntament de Girona posa en marxa el nou Club Girona Cultura, fruit de l'aposta per apropar la cultura a la ciutadania, tant als usuaris i consumidors fidels com als nous públics.

El Club Girona Cultura s'articularà per mitjà d'una targeta -amb registre previ a través del web www.girona.cat/clubcultura- que donarà accés a descomptes i promocions per assistir a espectacles i propostes culturals, avantatges en la compra d'entrades, experiències exclusives i singulars i una comunicació personalitzada, entre d'altres. També servirà com a carnet de les biblioteques municipals.

La inscripció al Club es podrà fer també de manera presencial a l'Oficina d'Informació i Atenció Ciutadana (OIAC) de l'Ajuntament de Girona; a la Biblioteca Carles Rahola i a l'Oficina de Turisme de la Rambla. A partir de l'1 de febrer de 2015 s'enviaran les targetes del Club als socis, però fins aleshores es podrà operar amb el número de soci.

Tot i que les targetes seran iguals, els avantatges podran ser diferents en funció de si s'és de Girona o no i de l'edat. Per això hi haurà tres modalitats diferents: targeta cultural per a ciutadans i ciutadanes de Girona; targeta cultural per a ciutadans i ciutadanes de Girona de 16 a 25 anys, i targeta cultural general.

[ Girona Club Cultura ]