Notícies

Nova programació del primer semestre del 2015 a l'Auditori de Girona

08/01/15 | L'Auditori de Girona oferirà durant el primer semestre del 2015 una programació variada, a la recerca de nous públics, que combina de forma equilibrada grans noms del panorama internacional amb músics i talents de casa nostra.

Una programació que consta de 37 concerts, dels quals 20 són de música clàssica, 14 de música moderna i 3 concerts familiars, i es complementa amb les activitats de l'Espai Marfà.

L'augment del nombre d'orquestres serà una de les notes significatives que donarà un color especial a la programació d'aquesta temporada. Destaquen les propostes següents: l'Orquestra Simfònica de la Ràdio de Viena sota la direcció de Cornelius Meister i amb la pianista Varvara; Raquel Andueza i Xavier Sabata, una parella d'excepció, dues de les veus més destacades de l'actualitat; l'Orquestra Simfònica de la Ràdio de Colònia amb Rudolf Buchbinder al piano; l'Orquestra Barroca Catalana, que interpretarà la Passió segons sant Mateu, o el prestigiós guitarrista Milos, que torna a visitar Girona, acompanyat en aquesta ocasió de la GIOrquestra.

En la programació de música moderna destaquen propostes en exclusiva com les de Joan Manuel Serrat, que presentarà a les comarques gironines el seu darrer treball; Sharon Corr, la líder de The Corrs, que oferirà un concert únic a Catalunya; la singular proposta de Maceo Parker & Girona Jazz Project, o la fi de gira del músic de Sant Celoni Joan Colomo.

A més, també passaran per l'Auditori propostes d'alt nivell de l'escena estatal, com Sr. Chinarro, Ismael Serrano o Rafael Amargo; artistes internacionals de primera fila com Richard Bona o Slixs, una de les formacions capdavanteres en l'escena internacional de música a cappella.

Totes les entrades i abonaments es posen a la venda el dimarts 16 de desembre a les 12 hores. Els canals de venda són els habituals: el web de l'Auditori, www.auditorigirona.org; el web del Teatre Municipal, www.girona.cat/teatremunicipal; el web www.girona.cat/entrades, o presencialment a les taquilles de l'Auditori de Girona i del Teatre Municipal. A més, es podran fer servir els descomptes que ofereix el Club Girona Cultura. Es podran comprar abonaments combinats amb concerts de l'Auditori i espectacles del Teatre Municipal.

Com a novetat s'oferirà la possibilitat d'adquirir el xec regal, una opció de regal bescanviable per espectacles de música i teatre durant tota la temporada. En aquesta primera temporada, els usuaris podran adquirir xecs regal per valor de 30 €, 50 € i 100.

[ AUDITORI DE GIRONA ]