Notícies

El Girona 10 torna amb més novetats que mai

19/12/14 | Després de l'èxit rotund de les tres edicions anteriors, el Girona10 torna amb la voluntat de millorar i ampliar el seu format per sorprendre al visitant.

L'Associació d'Hostaleria, Turisme i Restauració de Girona, posa en marxa la quarta edició del Girona10 que, coincidint amb l'últim cap de setmana de gener, es durà a terme els dies 23, 24 i 25 de gener.
Girona10 és una campanya de promoció on s'ofereixen places d'allotjaments i menús a restaurants a 10 euros durant tot un cap d e setmana, que es complementa amb un extens programa d'activitats complementaries.

Enguany és presenten dues novetats, l'ampliació dels dies de la campanya, que passa de dos a tres i l'adjudicació de reserves tan per allotjaments com per restaurants a través del sorteig. Tan els menús de restaurants com els nits d'hotels tindran un cost de 10 euros per als guanyadors.

El període d'inscripcions per a optar a aquestes places s'obre el 8 de gener i es tanca a la mitja nit entre el 13 i el 14 de gener, dia en que és realitzarà el sorteig.

A més, per tots aquells que vulguin visitar Girona durant aquell cap de setmana i desplaçar-se amb tren, RENFE oferirà bitllets amb un descompte del 35%.

El 8 de gener és dura a terme una roda informativa per tal d'ampliar la programació i el funcionament d'aquesta edició del [ Girona 10 ]